ΕΛΛΑΔΑ

Πενήντα νοσηλεύτριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενισχύουν τα Εμβολιαστικά Κέντρα

Νοσηλεύτριες Ερυθρού Σταυρού
Εγκαινιάστηκε το μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο στη Γλυφάδα
Ε.Ε.Σ.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μπαίνει ξανά στη μάχη για την «Ελευθερία».

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταύρος, λειτουργώντας πάντοτε ως αρωγός της Ελληνικής Πολιτείας, μπαίνει ξανά, δυναμικά, στο εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία», με τη συμμετοχή 50 εξειδικευμένων νοσηλευτριών του Τομέα Υγείας. Οι νοσηλεύτριες του Ε.Ε.Σ, από σήμερα και για όσο χρειαστεί, θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο νέο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο της Γλυφάδας αλλά και σε αυτό του Προμηθέα.

Μάλιστα, στα εγκαίνια του νέου Εμβολιαστικού Κέντρου στη Γλυφάδα (14/12), παρευρέθηκε ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, προκειμένου να συγχαρεί τις νοσηλεύτριες που ξεκινούν από σήμερα το δύσκολο και απαιτητικό έργο τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, καθώς και πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Άπαντες εξήραν τη μεγάλη βοήθεια του Ε.Ε.Σ, εκδηλώνοντας την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους για την παρουσία των άξιων και ικανών νοσηλευτριών του Οργανισμού μας, οι οποίες αναλαμβάνουν εξ’ ολοκλήρου την εμβολιαστική δράση στο εν λόγω Κέντρο.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ανέφερε: «Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει τεράστια συνεισφορά στο εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία». Την περασμένη χρονιά, η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ. πραγματοποίησε περίπου 500.000 εμβολιασμούς στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Ελληνικού, κερδίζοντας την αναγνώριση και τα εύσημα των πολιτών. Σήμερα, ξεκινάει νέος κύκλος εμβολιασμών και ο Ε.Ε.Σ βρίσκεται ξανά στην πρώτη γραμμή της μάχης με τη φοβερή αυτή πανδημία, στηριζόμενος στο θαυμάσιο νοσηλευτικό του δυναμικό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίτη καταγγελία για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Μου ζήτησε να τον φιλήσω στο στόμα όταν ήμουν 15 χρονών»

Πετράκος για τον θάνατο του Τράγκα: «Θείε» Γιώργο σε χαιρετώ – Ακόμα βλέπουν αρνητές του κορονοϊού

Ράδιο Αρβύλα: Πυρετός συσκέψεων στον ΑΝΤ1 – Τι λέει το κανάλι για το μέλλον της εκπομπής

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία σε βάρος του από τραγουδίστρια