MEDIA

Ράδιο Αρβύλα: Πυρετός συσκέψεων στον ΑΝΤ1 – Τι λέει το κανάλι για το μέλλον της εκπομπής

Ράδιο Αρβύλα: Πυρετός συσκέψεων στον ΑΝΤ1 – Τι λέει το κανάλι για το μέλλον της εκπομπής
Τι αναφέρουν κύκλοι του ΑΝΤ1 στο Newsbomb.gr
Instagram: radioarvyla_official

Θα συνεχίσουν ή όχι οι Ράδιο Αρβύλα μετά την απαράδεκτη πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου; Τι αναφέρουν κύκλοι του ΑΝΤ1 στο Newsbomb.gr

Από το απόγευμα της Δευτέρας (13/12) η αποκάλυψη της υπόθεσης του revenge porn, για το οποίο κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έριξε «βαριά σκιά» πάνω από το Ράδιο Αρβύλα.

Ο Αντώνης Κανάκης έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα και απομάκρυνε άμεσα από την εκπομπή των Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ την απόφασή του επικρότησε με ανακοίνωση και ο ΑΝΤ1.

Ερωτηματικά όμως προκάλεσαν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη στο χθεσινό (13/12) φινάλε της εκπομπής, ως προς τη συνέχεια των Ράδιο Αρβύλα.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις, καθώς δεν γίνεται να συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα με αυτό το κλίμα, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Όπως είπε, η τρέχουσα εβδομάδα έτσι κι αλλιώς θα ήταν η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα που η εκπομπή θα προβαλλόταν κανονικά, συνεπώς με το νέο έτος θα έχουμε την οριστική απάντηση για το αν θα «κοπεί» ή όχι το Ράδιο Αρβύλα.

«Ζητούμε την κατανόησή σας για τον τρόπο που παρουσιάσαμε την εκπομπή, δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι το διασκεδάζουμε. Είπαμε ό,τι είχαμε να πούμε. Εκφράζουμε τη λύπη μας, πρώτα από όλα για το κορίτσι και την εμπειρία που βίωσε, εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι υποχρεωθήκαμε να βγούμε στον αέρα για αυτό κι έχουμε έναν θυμό μέσα μας. Είναι μια απόφαση που δεν έχει παρθεί. Δεν ξέρω τι θα γίνει από αύριο. Ή θα βρούμε τον τρόπο να βγούμε κανονικά ή μια τέτοια εκπομπή δεν έχω λόγο και δεν θέλω να την παρουσιάζω», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Αυτή η εβδομάδα εκπομπών που ξεκίνησε, θα ήταν η τελευταία πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Θα ήταν αφιερωμένη στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είχαμε συνεννοηθεί όπως κάθε χρόνο να την αφιερώσουμε για να υποστηρίξουμε το έργο τους που είναι συγκλονιστικό. Χρειάζεται η βοήθεια των πολιτών, το κράτος δεν το χρηματοδοτεί. Χρειάζεται οικονομική βοήθεια, οι άνθρωποι φροντίζουν τα παιδιά. Φροντίζουν παιδιά δεν χρειάζεται άλλο επιχείρημα. Αν είναι να βγει κάτι από τη σημερινή εκπομπή που να είναι όμορφο, αν έχετε καταλάβει τη θέση που έχουμε βρεθεί, είμαστε φορτισμένοι και συγχυσμένοι. Σας παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου να καλέσετε και να στηρίξετε το Χαμόγελο του Παιδιού», πρόσθεσε.

Ράδιο Αρβύλα: Συνεχίζει ή όχι; Η απάντηση του ΑΝΤ1

Κύκλοι του καναλιού μίλησαν στο Newsbomb.gr και ανέφεραν πως η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά! Μπορεί κάποιοι πλέον να περιμένουν... στη γωνία τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, «όμως η άμεση θέση και η ξεκάθαρη θέση που πήρε από την αρχή, θα διορθώσουν τα πράγματα», αναφέρουν από το κανάλι.

Στον ΑΝΤ1 από το πρωί της Τρίτης (14/12) γίνεται πυρετός συσκέψεων και το μόνο που μένει να αποφασιστεί, σύμφωνα πάντα με όσα είπαν οι ανθρώποι του καναλιού, είναι το αν θα δούμε άλλα επεισόδια αυτή την εβδομάδα. Κατά πάσα πιθανότητα η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, ώστε να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα και φυσικά οι συντελεστές. Μέχρι το μεσημέρι όμως θα έχει παρθεί η οριστική απόφαση. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο, πως η εκπομπή δεν «κόβεται».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στις Σέρρες - Νεκρός 40χρονος από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία σε βάρος του από τραγουδίστρια

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Η πρώτη ανακοίνωση του Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες: «Ζητώ συγγνώμη»