MEDIA

Τρίτη καταγγελία για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Μου ζήτησε να τον φιλήσω στο στόμα όταν ήμουν 15 χρονών»

Στάθης Παναγιωτόπουλος
Τρίτη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
YouTube

Νέα καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με νέα καταγγελία να έρχεται στο φως σε βάρος του, μετά την αποκάλυψη ότι δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη θέλησή της.

Μάλιστα, η τρίτη – κατά σειρά - καταγγελία αφορά σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook.

Σύμφωνα με την ανάρτηση αυτή η κοπέλα δέχτηκε παρενόχληση ούσα και εκείνη ανήλικη το 2010 όταν ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός τότε, την είχε καλέσει μαζί με την παρέα της, στο ραδιόφωνο όπου εργαζόταν για να τον δει από κοντά.

Η κοπέλα τότε, ήταν 15 χρονών και όπως αναφέρει η ίδια, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το γνώριζε. Παρόλα αυτά δεν δίστασε να την παρενοχλήσει.

Η ανάρτηση της κοπέλας

«2010. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα σαν 15χρονη ακροάτρια στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη. Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γύρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λεει ο Στάθης «θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις». Μια και μου έκανε το «ορίστε» να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ.

Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει «φιλί;». Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά «καλό μεσημέρι». Μου λέει «δεν εννοούσα αυτό, φιλί;» Του λέω «δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι» και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να π;aω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει «δεν πειράζει».
Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε.

Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου.
Σήμερα καμία μόνη».

παναγιωτόπουλος παρενόχληση
Νέα καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.Facebook

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταγγελία και από γνωστή τραγουδίστρια

Η αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλο εμπλέκεται σε υπόθεση revenge porn με δημοσίευση φωτογραφιών πρώην συντρόφου σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου χωρίς εκείνη να το γνωρίζει φαίνεται ότι ανοίγει στόματα και σε άλλες γυναίκες να προχωρήσουν σε καταγγελίες σε βάρος του πρώην μέλους των «Ράδιο Αρβύλα».

Χαρακτηριστική η περίπτωση της τραγουδίστριας Chrysa η οποία σε αναρτήσεις στο Instagram περιγράφει ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όταν η ίδια ήταν ανήλικη σε beach bar στο οποίο εκείνος έπαιζε μουσική.

Σύμφωνα με την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια πήγε στην τουαλέτα και ξαφνικά άκουσε την πόρτα να ανοίγει με την ίδια να τον αντικρίζει σοκαρισμένη και εκείνον να της απαντά «ωχ, μπερδεύτηκα».

Η τραγουδίστρια υποστηρίζει στις αναρτήσεις της ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στη συνέχεια της έκανε ερωτήσεις οι οποίες είχαν χυδαίο περιεχόμενο όταν είδε ότι εκείνηε είχε απαντήσει στα πρώτα ερωτήματά του.

«Στη συνέχεια δεν δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του που ήμουν ανήλικη και δεν θα μπορούσαμε να… «περάσουμε καλά» περνώντας από μπροστά μου και λέγοντας "πολύ κρίμα"».

Η τραγουδίστρια στην καταγγελία της αναφέρει, τέλος, ότι με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε και στην εκπομπή του «και καθώς με αναγνώρισε απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια. Αν δείτε το βίντεο της εκπομπής θα καταλάβετε στην αρχή πόσο άβολα αισθάνεται που πρέπει να μου πάρει συνέντευξη».

Καταγγελία για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια, με 8 βίντεο και φωτογραφίες άλλων γυναικών

Η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για εκδικητικό πορνό (revenge porn) μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για όσα βίωσε.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, είδα στο Twitter και σε κάποια σάιτ ότι έκαναν λόγο για εκδικητική πορνογραφία και θα ήθελα να πω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το έκανε δηλαδή αφότου χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Φαίνεται σαν να είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας αμέσως ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε εμένα. Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών δηλαδή.

Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου. Είχε και ένα μπλογκ, το οποίο έχει και μέχρι σήμερα, δεν το έχει κατεβάσει, δεν ξέρω γιατί.

Εμένα με ενημέρωσε μια φίλη μου που με αναγνώρισε σε ένα βίντεο και έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα. Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε για να τα βρούμε εξωδικαστικά, λέγοντας μου ότι το μετάνιωσε αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου.

Απλά λόγω κορονοϊού καθυστέρησε η υπόθεση και πήρε αναβολή για Φεβρουάριο γιατί ο ίδιος δήλωσε ασθένεια ενώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά.

Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πως δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε 3 βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό.

Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016 ενώ είχαμε σχέση απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση διέφυγε του αυτοφώρου, δεν ξέρω δεν ενημερώθηκε; Γιατί ενώ είχα κάνει τη μήνυση ανέβηκε και τέταρτο βίντεο με εμένα... Ακόμα και τώρα υπάρχουν γιατί τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες.

Όταν τον γνώρισα ήμουν 24 χρονών, είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει και αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο».

Η πρώτη ανακοίνωση του Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες: «Ζητώ συγγνώμη»

Το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα, δηλώνει μετανιωμένος για την απαράδεκτη πράξη στην οποία προέβη, μιλώντας για τεράστια απερισκεψία και αναφέροντας πως επανόρθωσε εμπράκτως.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Σάλος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο σάλος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (13/12), όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του σε υπόθεση revenge porn

Η εκπομπή της Δευτέρας (13/12) προβλήθηκε και ολοκληρώθηκε σε φορτισμένο κλίμα, με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του να είναι σε πολύ δύσκολη θέση και να μην θυμίζουν σε τίποτα την παρέα που συντροφεύει εδώ και πολλά χρόνια τα βράδια των τηλεθεατών.

Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης στο φινάλε της εκπομπής, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να σταματήσει η προβολή της. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις, καθώς δεν γίνεται να συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα με αυτό το κλίμα, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Όπως είπε, η τρέχουσα εβδομάδα έτσι κι αλλιώς θα ήταν η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα που η εκπομπή θα προβαλλόταν κανονικά, συνεπώς με το νέο έτος θα έχουμε την οριστική απάντηση για το αν θα «κοπεί» ή όχι το Ράδιο Αρβύλα.

Στο Twitter επικρατεί κύμα οργής κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τις τελευταίες ώρες κοπέλες έχουν αναρτήσει μηνύματα που φέρεται να τους έχει στείλει, ενώ συνεχίζονται και οι καταγγελίες.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η καταγγελία εις βάρος του

Την καταγγελία δημοσίευσε πρώτος στο Instagram ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης. Στη συνέχεια, έγινε viral στο Twitter και το θέμα πήρε διαστάσεις. Αναλυτικά όσα δημοσίευσε ο Ηλίας Γκιώνης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο:

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε

Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα

Αμέσως, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλλυψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόνησσο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση την κατηγορία εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον, σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ, συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει εώς σήμερα. Ύστερα από έναν χρόνο μετά τη μήνυση, επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση που βρισκόταν και ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα, προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι ήθελε να την παντρευτεί. Εν τέλει σε μία δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μία κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μία υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη Δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Τα stories του λογαριασμού «omikrosprigipakos»:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στις Σέρρες - Νεκρός 40χρονος από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία σε βάρος του από τραγουδίστρια

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Η πρώτη ανακοίνωση του Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες: «Ζητώ συγγνώμη»