«Τώρα Κολυμπώ» by «the Love Van»!

Newsbomb

Μια μοναδική φιλανθρωπική εκδήλωση για την στήριξη των ανθρώπων με οπτική αναπηρία.

Σε συνέχεια των δράσεων ευαισθητοποίησης του κοινού, ο φιλανθρωπικός οργανισμός «The Love Van» διοργανώνει την πρωτότυπη φιλανθρωπική εκδήλωση «Τώρα Κολυμπώ» που περιλαμβάνει το άθλημα της κολύμβησης, την Κυριακή 19/12 στην πισίνα του Aqua Life Sports Center στην Άνοιξη.

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη της φιλανθρωπικής ομάδας «Liberty Guide Dogs» η οποίος ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων βοήθειας, και πιο συγκεκριμένα στην εκπαίδευση και παραχώρηση τετράποδων φίλων-οδηγών για άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης.

Παράλληλα μέρος των εσόδων θα πάει στο πρόγραμμα σίτισης αστέγων του «The Love Van» το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, προσφέροντας γεύματα σε πάνω από 500 άστεγους μηνιαίως.

Στο «Τώρα Κολυμπώ», μπορεί να λάβει μέρος όποιος επιθυμεί, οποιασδήποτε ηλικίας. Οι συμμετέχοντες καλούνται να κολυμπήσουν για 30′, χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα και να καλύψουν όσα περισσότερα μέτρα μπορούν! Επίσης για όσους το επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο της εκδήλωσης, να ενημερωθούν για τις δράσεις και να συνεισφέρουν χωρίς απαραίτητα να κολυμπήσουν.

Η τρις χρυσή Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου, με την λαμπρή αθλητική καριέρα θα τιμήσει επίσης με την παρουσία της το φιλανθρωπικό εγχείρημα, κολυμπώντας 30 λεπτά στην πιο συγκινητική της διαδρομή, χαρίζοντας στους επισκέπτες μια μοναδική αθλητική στιγμή!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Γιάννης Κονδράρος, αρχηγός και εμπνευστής της ομάδας Liberty Guide Dogs θα πραγματοποιήσει βιωματικές ασκήσεις στο κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να καθοδηγηθούν από ένα τετράποδο φίλο οδηγό με κλειστά τα μάτια ώστε να συναισθανθούν την εμπειρία της οπτικής αναπηρίας.

Ως ώρας πάνω από 70 άτομα θα βουτήξουν στην πισίνα συμβάλλοντας δυναμικά σε αυτή την προσπάθεια αγάπης και προσφοράς μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα.

Η ομάδα του The Love Van σας περιμένει με χαρά να εμψυχώσετε και εσείς την προσπάθεια των κολυμβητών!

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση του φιλανθρωπικού οργανισμού «The Love Van» εδώ: https://thelovevan.com/.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved