ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (23/12)

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων
Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (23/12)

Οι πληροφορίες για τα νέα μέτρα προκειμένου να κερδηθεί χρόνος μπροστά στον κίνδυνο που ονομάζεται μετάλλαξη Όμικρον και τα οποία πρόκειται να «κλειδώσουν» σήμερα σε σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου στη συνέχεια να ανακοινωθούν από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (23/12).

Στα πρωτοσέλιδα και οι ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του παρουσιαστή το μεσημέρι της Τετάρτης ύστερα από μήνυση που υπέβαλε γυναίκα που είδε στο διαδίκτυο ότι ο πρώην Ράδιο Αρβύλα είχε αναρτήσει βίντεο από προσωπικές τους στιγμές χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις αυξήσεις που θα ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου στα διόδια όλης της χώρας όπως ανακοινώθηκαν από τις εταιρίες που διαχειρίζονται τους σταθμούς στις εθνικές οδούς.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα για τη μετάλλαξη Όμικρον και τις τελευταίες πληροφορίες για τη μεταδοτικότητά της αλλά και τις αποφάσεις που λαμβάνουν κράτη ανά τον κόσμο προκειμένου να περιορίσουν κατά το δυνατόν τη διασπορά της.

Σημειώνεται ότι λόγω της εορτής των Χριστουγέννων σήμερα κυκλοφορούν οι εφημερίδες που κανονικά θα κυκλοφορούσαν το Σάββατο

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (23/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι θα ανακοινωθεί σήμερα - Οι γιορτές θα κρίνουν το lockdown του Γενάρη

Αλλάζει το κόστος στα διόδια της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου

Τι αλλάζει η εφορία στις πολυκατοικίες – Το κέρδος για 2,8 εκατ. κατοικίες