ΕΛΛΑΔΑ

Λύτρας στο Newsbomb.gr: «Μέχρι και 10 χρόνια στη φυλακή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος»

Λύτρας στο Newsbomb.gr: «Μέχρι και 10 χρόνια στη φυλακή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος»
Την Δευτέρα θα κριθεί η τύχη του Στάθη Παναγιωτόπουλου
INTIME

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο Newsbomb.gr για την υπόθεση των ροζ βίντεο για τα οποία κατηγορείται για διακίνηση τους ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και περιμένει να απολογηθεί την Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου, ωστόσο το μέλλον του προδιαγράφεται δυσοίωνο...

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος είναι ο συνήγορος δυο εκ των θυμάτων του παρουσιαστή, ο οποίος τόνισε πως ο κίνδυνος φυλάκισης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με βάση τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, φτάνει στα 10 χρόνια!

«Αυτή τη στιγμή περιμένουμε την απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα. Εκεί ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα κριθεί προφυλακιστέος. Η ποινή που επισύρουν οι κατηγορίες φτάνουν τα 10 χρόνια κάθειρξης», δήλωσε ο έγκριτος νομικός στο Newsbomb.gr.

Σχετικά με τα δυο νέα βίντεο, που όπως αποκάλυψε ο κύριος Λύτρας πως έχει στην κατοχή του ο ίδιος, τόνισε: «Έχω στην κατοχή μου όντως δύο καινούρια βίντεο, τα οποία μου στάλθηκαν από άγνωστο αποστολέα. Συνολικά υπάρχουν εννέα βίντεο και νομίζω πως σύντομα θα δούμε και άλλες κοπέλες να προχωρούν σε καταγγελίες για τον εν λόγω άνθρωπο».

Τέλος, ο κύριος Λύτρας διέψευσε πως τα βίντεο τα οποία έχει «ανεβάσει» ο παρουσιαστής στο διαδίκτυο έχουν διαγραφεί.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη εικόνα από τα κρατητήρια – Στο μικροσκόπιο κινητό και υπολογιστής

Το δεύτερο 24ωρο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης διανύει ο γνωστός παρουσιαστής κ. Στάθης Παναγιωτόπουλος, έπειτα από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού με προσωπικές τους στιγμές και τη σύλληψή του το απόγευμα της Τετάρτης 22/12.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος και φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως όντως ανήρτησε το βίντεο με πρώην σύντροφό του το 2019, ωστόσο, τόνισε πως το είχε «κατεβάσει». «Κάποιος το είχε αποθηκεύσει και το "ανέβασε" ξανά στο Διαδίκτυο», φέρεται να υποστήριξε ο παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αναδημοσιεύσεις των βίντεο.

Η εικόνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου μέσα από τα κρατητήρια:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Κάλαντα με μάσκα παντού - Τι ισχύει από σήμερα για σούπερ μάρκετ, ΜΜΜ, εκδηλώσεις

Ο τζιχαντιστής των Πατησίων με τους πολλούς ρόλους και την «οικονομική άνεση»

Νίκος Οικονομόπουλος: Ο κορονοϊός με βρήκε δύσκολα – Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων