ΕΛΛΑΔΑ

Παυλάκης για Όμικρον: «Το τσουνάμι τώρα αρχίζει. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα κατάματα»

«Προσπαθούμε να σβήσουμε τη φωτιά με νεροπίστολο έχοντας απέναντι τον ιό με πολυβόλο» είπε ο γιατρός Γιώργος Παυλάκης αναφερόμενος στην πανδημία
«Προσπαθούμε να σβήσουμε τη φωτιά με νεροπίστολο έχοντας απέναντι τον ιό με πολυβόλο» είπε ο γιατρός Γιώργος Παυλάκης αναφερόμενος στην πανδημία
Φωτογραφία αρχείου - Intime

Ο κ. Παυλάκης είπε ότι χρειάζεται μαζικός εμβολιασμός για να σταματήσει η πανδημία του κορονοϊού 

Για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά της Covid-19 μίλησε ο γιατρός- ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης, επισημαίνοντας ότι η μετάλλαξη Όμικορν θα σαρώσει τους ανεμβολίαστους.

«Το τσουνάμι τώρα αρχίζει. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα κατάματα», τόνισε ο κ. Παυλάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας τοξικό να λέμε ότι τελειώνει η πανδημία.

Όπως ανέφερε ακόμα και όσοι έχουν νοσήσει μπορεί να κολλήσουν και πάλι. Παράλληλα ο κ. Παυλάκης είπε ότι χρειάζεται μαζικός εμβολιασμός για να σταματήσει η πανδημία. «Αναγκαία τα εμβόλια και πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά» σημείωσε και πρόσθεσε ότι πρέπει να παρθούν μέτρα.

Αναφερόμενος στα πάρτι λόγω των εορτών σχολίασε ότι όσο λιγότερες επαφές, τόσο το καλύτερο. «Προσπαθούμε να σβήσουμε τη φωτιά με νεροπίστολο έχοντας απέναντι τον ιό με πολυβόλο. Τα μέτρα πρέπει να είναι ανάλογα της απειλής» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εάν το τσουνάμι κορυφωθεί στα μέσα Ιανουαρίου δεν είναι σοφό να ανοίξουν τα σχολεία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι ισχύει από σήμερα για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, εστίαση, διασκέδαση και μουσική

Παγώνη στο Newsbomb.gr: Ποια είναι η κάλυψη κατά της Όμικρον μετά τη 2η δόση του εμβολίου

Survivor: Απασφάλισε ο Βαλάντης - Υπάρχει… φλερτ στο παιχνίδι (video)