ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Άρτα: Μπροστά στον πατέρα του αυτοπυροβολήθηκε ο 16χρονος που σκότωσε τον θείο του

άρτα κυνήγι τραγωδία
Οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα
Pixabay

Άρτα: Ακαριαία πέθανε ο 33χρονος από τον λάθος πυροβολισμό του 16χρονου ανιψιού του στο περιθώριο κυνηγίου. Μπροστά στα μάτια του πατέρα του επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο νεαρός που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μια παρέα κυνηγών που είχε στόχο αγριογούρουνα, είδε τη βόλτα για το αγαπημένο της χόμπι να εξελίσσεται σε μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία. Στην περιοχή Μικρό Φράγμα στην Άρτα, η παρέα που αποτελούταν από συγγενείς, ξεκίνησε την αναζήτηση θηράματος, ωστόσο, τα πράγματα πήραν θλιβερή τροπή με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 33χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 16χρονου.

Ο νεαρός μπερδεύτηκε και πυροβόλησε, πιστεύοντας πως επρόκειτο για κάποιο αγριογούρουνο, όμως τα πυρά κατέληξαν στον 33χρονο θείο του ο οποίος πέθανε ακαριαία. Στο άκουσμα του πυροβολισμού, ο πατέρας του 16χρονου κι αδερφός του θύματος έσπευσε για να δει τι συνέβη και βρέθηκε μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα.

Όταν έφτασε στο σημείο και ρώτησε τι συνέβη, είδε τον 16χρονο σε κατάσταση σοκ και τον αδερφό του νεκρό. Ο νεαρός φώναξε «τον σκότωσα» και έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του, πυροβολώντας. Η υπόλοιπη ομάδα συγκεντρώθηκε, ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με τον 16χρονο να διακομίζεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Άρτας, ολοκληρώθηκε η επέμβαση που έγινε στον νεαρό ο οποίος είχε σοβαρά τραύματα στον θώρακα και τον λαιμό. Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για τη ζωή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με την «κατάληψη» του Συντάγματος από Πακιστανούς το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς

Εμβολιασμοί: Ανατροπή με το πρόστιμο των 100 ευρώ στους μη εμβολιασμένους άνω των 60 από 16/01

Σχολεία: Επιμένει η κυβέρνηση για άνοιγμα στις 10 Ιανουαρίου – Έντονες αντιδράσεις και στο Twitter