ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Θρήνος στην κηδεία του 33χρονου - Ώρες αγωνίας για τον 16χρονο

Νοσοκομείο Άρτας
epiruspost.gr

Συγκλονισμένοι ήταν συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του 33χρονου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια του κυνηγιού. Η τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Άρτα από το απόγευμα της Κυριακής είναι ανείπωτη.

Ο 33χρονος έχασε τη ζωή του από τα πυρά του αγαπημένου ανιψιού. Ο 16χρονος πιστεύοντας ότι πρόκειται για θήραμα πυροβόλησε με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον θείο του και στη συνέχεια μη αντέχοντας αυτό που είχε συμβεί προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο κυνηγετικό όπλο.

Η κηδεία του 33χρονου έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (3/1). Κανένας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Μέχρι και ο ιερέας της ενορίας λύγισε με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την τελετή ο δεύτερος παππάς της ενορίας.

Αγωνία για τον 16χρονο

Ο 16χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της Άρτας σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί είναι συγκρατημένοι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του περιμένοντας να συμπληρωθεί ένα ακόμη 24ωρο για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 16χρονου ο συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ Άρτας, Χριστόδουλος Ναθαναήλ.

«Ο Γιαννάκης είναι σχετικά καλά. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή μετά το χειρουργείο και έχει περάσει και το πρώτο 24ωρο που ήταν σημαντικό. Μετά από 24 ώρες πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στη διαδικασία να τον ξυπνήσουμε, είναι ακόμα σε καταστολή. Οι βλάβες προκάλεσαν ζημιές στον αριστερό του πνεύμονα, αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός. Αλλά η οξυγόνωση του παιδιού είναι καλή. Για ένα δύο χιλιοστά τα βόλια δεν άγγιξαν την καρδιά του. Δεν έχουν πειραχτεί άλλα όργανα», εξήγησε ο κ. Ναθαναήλ.

Στο Νοσοκομείο εισήχθη ο πατέρας του 16χρονου με καρδιολογικά προβλήματα καθώς το σοκ που έχει υποστεί από την τραγωδία είναι μεγάλο.

Με πληροφορίες από epiruspost.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στερεύει από μαχητικά η Τουρκία: Στέλνει drones στο Αιγαίο – Απάντηση της HAF και βλέμμα στο μέλλον

Μετάλλαξη Όμικρον: Καλό… Πάσχα και καλό καλοκαίρι – Πότε θα ξεμπερδέψουμε με την πανδημία;

Survivor: «Μπάρμπα μήπως τη γουστάρεις;», είπε στον Βαλάντη για τη Μυριέλλα παίκτης των Μαχητών!