ΕΛΛΑΔΑ

Αεροσυνοδός ζητεί 1 εκατ. ευρώ από γνωστό πλαστικό χειρουργό - «Την παραμόρφωσε» λέει ο Λύτρας

αεροσυνοδος πλαστικός χειρουργός
PIXABAY/ φωτογραφία αρχείου

Ελληνίδα αεροσυνοδός κατέθεσε αγωγή εις βάρος γνωστού πλαστικού χειρουργού.

Αγωγή «μαμούθ» κατέθεσε Ελληνίδα αεροσυνοδός σε γνωστό πλαστικό χειρουργό, αξιώνοντας αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ, γιατί, όπως υποστηρίζει, έχει υποστεί τεράστια ζημιά από τις επεμβάσεις που της έκανε.

Ειδικότερα, η 28χρονη αεροσυνοδός πριν από περίπου έναν χρόνο επισκέφθηκε τον χειρουργό, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, καθώς ήθελε να διορθώσει κάποιες ατέλειες στα μάτια και τη μύτη της.

Ωστόσο, οι επεμβάσεις δεν ήταν επιτυχημένες, με αποτέλεσμα η 28χρονη αεροσυνοδός να πάει σε ιατροδικαστή και να καταθέτει αγωγή κατά του πλαστικού χειρουργού για τη ζημιά που υπέστη.

«Της κατέστρεψε το ρινικό κόκκαλο. Η γυναίκα φυσικά δεν έχει μύτη. Όπως το ακούτε. Λείανε υπερβολικά το ρινικό οστό. Επίσης χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον γιατρό, της έβαλε λίπος κάτω από τα μάτια, με αποτέλεσμα και αυτό να φεύγει μόνο του και να πέσει στο ένα της μάτι. Η γυναίκα έχει πάει στην Αμερική και σε άλλα μέρη και δεν μπορεί να διορθωθεί το πρόσωπο. Είναι παραμορφωμένη. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ περίεργο. Είναι ένας πολύ γνωστός Έλληνας χειρουργός και μιλάμε καθαρά για ένα ιατρικό λάθος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θα μαζέψει κάποιος επιτέλους τον Άρη Πορτοσάλτε;

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Πώς θα λάβετε έξτρα έκπτωση φόρου έως 2.200 ευρώ

Παράταση μέτρων για μια εβδομάδα «δείχνουν» οι τελευταίες πληροφορίες

Survivor Spoiler: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο - Το σχόλιο της συντρόφου του (video)