ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του Μονογυιού: «Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση»

κατερινα μονογυιού κηδεία
Συντετριμένη η Κατερίνα Μονογυιού στην κηδεία του αδερφού της
STAR

Συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν στη κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού στη Μύκονο.

H κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος χάθηκε στο τραγικό τροχαίο με τη Ferrari, έγινε σήμερα στη Μύκονο, την οικογένεια του και λοιπούς φίλους και συγγενείς να του αποδίδουν το ύστατο χαίρε.

Συντετριμμένη ήταν η αδερφή του εκλιπόντος και βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, ευχαριστώντας τους πάντες για τη συμπαράσταση.

Μάλιστα, για τους δημοσιογράφους που ταξίδεψαν στη Μύκονο, προνόησε και τους ετοίμασε τραπέζι.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η κυρία Μονογυιού ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γιώργο και τον Ανέστη, τους φίλους του αδερφού της, «που ήταν αυτοί οι άνθρωποι που απεγκλώβισαν την Αθηνά και έβγαλαν και τον αδερφό μου να κοιμάται», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του είναι κοντά στον Χριστό», είπε στους δημοσιογράφους, και κατέληξε: «Σας ευχαριστώ που σεβαστήκατε τη στιγμή».

Τζώρτζης Μονογυιός: Λύγισαν οι γονείς του λίγο πριν την κηδεία - «Έχω μεγάλη πικρία μέσα μου»

Ραγίζουν καρδιές το μεσημέρι της Τρίτης στη Μύκόνο και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στην οποία μεταφέρθηκε η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού προκειμένου συγγενείς και φίλοι να του πουν το τελευταίο αντίο μετά τον τραγικό θάνατό του σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Πέμπτη στη Βούλα.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας του Τζώρτζη Μονογυιού, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το παιδί τους. Η μητέρα του 46χρονου επιχειρηματία μπήκε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από την κόρη της και αδερφή του Τζώρτζη, Κατερίνα Μονογυιού, αφού η πομπή που μετέφερε τη σορό του άτυχου άνδρα έφτασε με κόρνες λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι.

Ο πατέρας του Τζώρτζη Μονογυιού το μόνο που κατάφερε να ψελίσσει ήταν «έχω μεγάλη πίκρα μέσα μου, δεν μπορώ, αφήστε με σας παρακαλώ» με τα δάκρυα να πνίγουν τη φωνή του κατά την άφιξη της σορού του παιδιού του στη Μύκονο στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού αποφάσισε να ταφεί με το κοστούμι που φορούσε όταν παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Αθηνά Κοντοπάνου όπως και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού, στην πρώτη ανάρτησή της μετά το τραγικό δυστύχημα.

Νωρίτερα ο ΑΝΤ1 παρουσίασε νέα στοιχεία από το σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε το supercar από τη Βούλα μαζί με τον κολλητό του φίλο, ο οποίος τον ακολουθούσε στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη για να βάλουν το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ.

Ο φίλος του βρισκόταν τρία αυτοκίνητα πίσω από τη Ferrari και είδε μπροστά στα μάτια του το φρικτό τροχαίο. Ο ίδιος ήταν αυτός που έτρεξε πρώτος και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού της φλεγόμενης Ferrari και απεγκλώβισε την σύζυγο του επιχειρηματία Αθηνά Κοντοπάνου και στη συνέχεια τον Τζώρτζη Μονογυιό ο οποίος ήταν ήδη νεκρός. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε φωτογραφίες από τα εγκαύματα του κολλητού φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού, οι οποίες συγκλονίζουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΕΥΑΘ: Αυτή είναι η επίσημη εξήγηση για τους απόκοσμους ήχους στη Θεσσαλονίκη

Ευρωβουλή: Nέα πρόεδρος η Ρομπέρτα Μετσόλα

Τζώρτζης Μονογυιός: Λύγισαν οι γονείς του λίγο πριν την κηδεία - «Έχω μεγάλη πίκρα μέσα μου»

Survivor Spoiler 18/1: Αποχωρεί και αλλάζουν τα δεδομένα (video)