ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Απροσπέλαστος ο Κηφισός! «Κόλαση» για τους οδηγούς το ρεύμα προς Πειραιά

Κίνηση
Τα οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα για ώρα.
Newsbomb.gr

Κίνηση: Τεράστιο μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, με τις ουρές οχημάτων να φτάνουν ως τα βόρεια προάστια. Μεγάλες καθυστερήσεις και σε άλλους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Ένα ακόμα απόγευμα… ταλαιπωρίας για τους οδηγούς στο λεκανοπέδιο της Αττικής καθώς κεντρικές οδικές αρτηρίες έχουν «φρακάρει» και μετατρέπουν την προσπάθεια να φτάσει κανείς στον προορισμό του σε μαρτύριο, λόγω της κίνησης.

Ειδικότερα όσοι κινούνται στον Κηφισό, στο ρεύμα προς τον Πειραιά, βιώνουν μια απίστευτη ταλαιπωρία με καθυστερήσεις που ξεπερνούν ακόμα και τη μια ώρα σε κάποιες περιπτώσεις.

Νωρίτερα ένα τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ακόμα περισσότερο μποτιλιάρισμα, ενώ όπως φαίνεται και στους χάρτες κυκλοφορίας δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως το ρεύμα της καθόδου στον Κηφισό έχει μετατραπεί σε «πάρκινγκ».

Τα αυτοκίνητα δεν κινούνται παρά για ελάχιστα μέτρα, και η ταλαιπωρία συνεχίζεται. Μάλιστα, το κυκλοφοριακό πρόβλημα έχει επεκταθεί και σε άλλες κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας αφού οι οδηγοί αναζητούν εναλλακτικές διαδρομές για να αποφύγουν τις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να «φρακάρουν» κι άλλοι δρόμοι…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του Μονογυιού: «Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση»

ΕΥΑΘ: Αυτή είναι η επίσημη εξήγηση για τους απόκοσμους ήχους στη Θεσσαλονίκη

Ευρωβουλή: Nέα πρόεδρος η Ρομπέρτα Μετσόλα

Survivor Spoiler 18/1: Αποχωρεί και αλλάζουν τα δεδομένα (video)