ΕΛΛΑΔΑ

Πατούλης: Θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για ό,τι συνέβη στην Αττική Οδό

Πατούλης Αττική Οδός
Τι είπε ο Γιώργος Πατούλης
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για τον εγκλωβισμό των οδηγών στην Αττική Οδό.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, τόνισε ότι «Προφανώς και αυτή τη στιγμή προέχει να απεγκλωβιστούν οι πολίτες που βρίσκονται στο δρόμο».

Ο κ. Πατούλης, μιλώντας στο MEGA, επισήμανε ότι «Οι ευθύνες είναι τεράστιες από την ανάδοχο εταιρεία» τόνισε ο κ. Πατούλης για την Αττική Οδό, στην οποία εγκλωβίστηκαν χιλιάδες οχήματα, ενώ υπογράμμισε ότι οι ευθύνες δεν είναι μόνο για τη συντήρηση του δρόμου, αλλά και τη διατήρηση της λειτουργίας του κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Και πρόσθεσε ότι «Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία των πάντων», σημειώνοντας ότι τα προβλήματα θα ήταν πολύ χειρότερα αν η περιφέρεια Αττικής είχε αφήσει ανοιχτά τα σχολεία. «Θα ήταν εφιαλτικό ένα τέτοιο σενάριο» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Ο περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε στις συσκέψεις των αρμόδιων φορέων που είχαν προηγηθεί της κακοκαιρίας, τονίζοντας ότι συμμετείχαν περίπου 25 άτομα από όλους τους φορείς, ενώ σημείωσε πως τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν στους κεντρικούς άξονες ήταν αποτέλεσμα του εγκλωβισμού αρκετών οχημάτων που δεν επέτρεπαν στα εκχιονιστικά να φτάσουν στα σημεία που έπρεπε.

«Όταν σε μια αλυσίδα δεν δουλέψει ένας κρίκος, σε ακραία γεγονότα, τότε αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι εύκολο να καλύψεις το κενό, να προσθέσεις δηλαδή και άλλες δυνάμεις» συμπλήρωσε για τα όσα συνέβησαν στην Αττική Οδό ο κ. Πατούλης, επαναλαμβάνοντας ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες.