ΕΛΛΑΔΑ

Αττική Οδός: Πότε θα πληρωθούν τα 2.000 ευρώ της αποζημίωσης

Αττική Οδός αποζημίωση
Τις επόμενες ημέρες «κλειδώνει» η ημερομηνία καταβολής των 2.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους.
INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αττική Οδός: Ανακοινώνεται σύντομα ο ακριβής χρόνος καταβολής αποζημίωσης στους εγκλωβισμένους από την κακοκαιρία Ελπίδα. Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δέχθηκε ερώτηση για το πότε θα αρχίσει η καταβολή των 2.000 ευρώ της αποζημίωσης από την Αττική Οδό προς τους εγκλωβισμένους από την κακοκαιρία Ελπίδα.

«Την περασμένη εβδομάδα υπήρχε μία σύσκεψη για τη διαδικασία της καταβολής των αποζημιώσεων. Η Αττική Οδός υποχρεούται τις επόμενες ημέρες να ενημερώσει τον τρόπο με τον οποίο θα αποζημιωθούν οι πολίτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν δεν έχουν το δικαίωμα να εγείρουν και άλλου είδους αποζημιώσεις», είπε ο κ. Οικονόμου.

Παράλληλα, απαντώντας στην ερώτηση του Newsbomb.gr, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης, χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.

«Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας χαίρει της εμπιστοσύνης, συνεχίζουμε τις προσπάθειες να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε από τη σφοδρότητα των φαινομένων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Γιάννη Οικονόμου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι αρρυθμίες της «Ελπίδας» φέρνουν αλλαγές – Σύγχρονο «υπερ-στρατηγείο» στο Μαρούσι