Αττική Οδός: Πότε θα δοθούν οι αποζημιώσεις των εγκλωβισμένων

Newsbomb

Το πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης για τη διερεύνηση των ευθυνών από το κλείσιμο της Αττικής Οδού κατά την κακοκαιρία Ελπίδα θα είναι έτοιμο τις επόμενες 15 ημέρες
INTIME NEWS

Αττική Οδός: Εντός των επόμενων ημερών  οι ανακοινώσεις της εταιρείας για τις αποζημιώσεις των 2.000 ευρώ

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί από την Αττική Οδό πώς θα αποζημιωθούν όσοι πολίτες εγκλωβίστηκαν, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρώτα στην λίστα των αποζημιώσεων είναι τα οχήματα που απεγκλώβισαν για να ανοίξει ο δρόμος και που οι πινακίδες τους έχουν καταγραφεί αλλά και αυτά που πέρασαν τα διόδια με πομποδέκτη και είναι εύκολη η ταυτοποίηση τους από την εταιρεία.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αυτοί που έχουν αποδείξεις από τα διόδια στην Αττική Οδό ενώ μεγαλύτερη θα είναι η καθυστέρηση για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που πέρασαν τα διόδια αφού είχαν ανοίξει οι μπάρες. Εκεί την ταυτοποίηση θα κάνουν οι κάμερες ασφαλείας ενώ να σημειωθεί πως οι αποζημιώσεις θα δοθούν ανά όχημα.

Σημειώνεται ότι το πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης για τη διερεύνηση των ευθυνών από το κλείσιμο της Αττικής Οδού κατά την κακοκαιρία Ελπίδα θα είναι έτοιμο τις επόμενες 15 ημέρες.

Σύμφωνα και με το άρθρο 65 του νόμου 4663/ 2020 επιβάλλονται κυρώσεις αν σταμάτησε η κυκλοφορία για περισσότερο από μια ώρα, ενώ σύμφωνα και με τη σύμβαση ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να ανταποκρίνεται σε έκτακτες ή και επείγουσες καταστάσεις. Μάλιστα το ύψος του πρόστιμο ξεκινά από τις 5.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει και το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved