ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο «παπά-ΠΑΟΚ» για τον Άλκη Καμπανό: «Πονάω μέσα μου, να μην χυθεί άλλο αίμα»

παπά ΠΑΟΚ
Ο πατέρας Χρήστος μίλησε για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.
InTime / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άλκης Καμπανός: Ο πατέρας Χρήστος, γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ, συγκλονίζει με το μήνυμά του για τη δολοφονία του 19χρονου. «Να κάνουν κοινή δήλωση οι αρχηγοί των ομάδων και να μπει ένα τέλος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη απασχολεί έντονα και προβληματίζει την κοινή γνώμη, αφού τα φαινόμενα βίας ολοένα και πληθαίνουν. Στο όνομα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, ένας 23χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ το 19χρονο παιδί, με τον πατέρα Χρήστο να ζητά από όλους να βάλουν ένα τέλος στον κύκλο αίματος. Γνωστός για την αγάπη του στον ΠΑΟΚ, ο πατέρας Χρήστος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Focus FM έκανε λόγο για ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει σε μια κοινωνία.

«Πονάω μέσα μου», είπε ο πατέρας Χρήστος και ανέφερε πως «πρέπει να νοιαστούμε, ιδιαίτερα εμείς που έχουμε θεσμικούς ρόλους, για το πώς θα φύγουν από τα μυαλά των ανθρώπων τέτοια βάρβαρα ένστικτα». «Θέλει φοβερή προσοχή αυτή τη στιγμή. Θέλει οι σύνδεσμοι, οι φίλαθλοι, οι ομάδες, η κοινωνία να ασχοληθεί σε βάθος. Κανένας δεν νοιάζεται να δώσει πραγματική αγωγή στα παιδιά. Όλα κινούνται πολλές φορές στην τύχη τους, αλλά η τύχη δεν μας ευνοεί 1.000%, πρέπει να σκύψουμε στα προβλήματα», ανέφερε.

«Μου εξομολογήθηκαν παιδιά που συμμετείχαν σε αυτά τα τραγικά σημεία συναντήσεων. Το ξέρει η κοινωνία ότι κάθε τόσο ορίζουν συναντήσεις για να σφαχτούν;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε «δίνω την ψυχή μου και την καρδιά μου. Πιστεύω ότι σε πολλές περιπτώσεις το πέτυχα. Σε άλλες περιπτώσεις με ειρωνεύτηκαν και έφυγαν. Δεν πειράζει…».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του πατέρα Χρήστου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Μια προσαγωγή στον σύνδεσμο Αμπελοκήπων - Η ΕΛ.ΑΣ. και σε συνδέσμους Άρη και Ηρακλή