ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Νάτσης: «Χάθηκε» άδικα - «Σπάει» τη σιωπή της η σύντροφός του (vid)

Πάνος Νάτσης: «Χάθηκε» άδικα - «Σπάει» τη σιωπή της η σύντροφός του
Συγκλονίζει η σύντροφος του άτυχου ηθοποιού
Star

Το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2) μέσα σε βαρύ κλίμα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο ηθοποιό, Πάνο Νάτση, που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του το Σάββατο (29/1).

Συντετριμμένη είναι η σύντροφος του Πάνου Νάτση, με την οποία ήταν αρκετό μαζί και σκόπευαν να παντρευτούν. Μάλιστα, η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον θάνατο του αγαπημένου της και συγκίνησε.

«Μου στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες που είδαν την ιστορία στα κανάλια γιατί τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να βιώνουμε. Δεν είναι η φύση να φεύγει ένας νέος άνθρωπος απότομα και τόσο βίαια. Δεν μπορώ να πω κάτι για τα ατυχήματα, γιατί την παιδεία δεν την έχουμε, δεν θέλουμε να την αποκτήσουμε. Είναι κρίμα να τρέχουμε, κρίμα να σκοτωνόμαστε. Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου και σκοτώνεις ανθρώπους που είναι κοντά σου, γιατί και αυτοί μαζί σου χάνονται. Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταματήσει», είπε αρχικά η σύντροφος του ηθοποιού.

Και συμπλήρωσε συγκινημένη: «Εγώ δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας, απλά έχω απωθήσει τον θρήνο, ήταν τόσο μεγάλος που πονούσα σωματικά. Έχω προσπαθήσει να το απωθήσω γιατί δεν το αντέχω. Υπάρχει πολύ θυμός. Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Νάτσης: Συνεχίζονται οι παραστάσεις στο θέατρο Ήβη - Ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει

Πάνος Νάτσης: Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό (vid)