Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Νάτσης: Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό (vid)

Newsbomb

Σε βαρύ κλίμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο ηθοποιό, Πάνο Νάτση, που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του το περασμένο Σάββατο.

Τραγικές φιγούρες η οικογένεια και η σύντροφός του, Διονυσία που τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο Σχιστού. Η νεκρώσιμος ακολουθία του Πάνου Νάτση δεν έγινε στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπως αρχικά είχε γνωστοποιηθεί, αλλά στο νεκροταφείο Σχιστού.

Ακαριαίος ο θάνατός του

Κακώσεις σε δύο σημεία του σώματός του έφερε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μεταξουργείο με τη μηχανή του. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο ιατροδικαστής εντόπισε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στο σώμα του ηθοποιού, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σοβαρά τραύματα στο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές.

Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός του φορτηγού

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο οδηγός του φορτηγού, το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Πάνο Νάτση. Μιλώντας στον Alpha, η αδερφή του οδηγού περιέγραψε το σοκ που έχει υποστεί ο αδελφός της από το δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Όπως ανέφερε η ίδια, ο οδηγός του φορτηγού είναι σοκαρισμένος και είπε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να ήμουν στη θέση της οικογένειας του ηθοποιού. «Σταμάτησε επί τόπου το αμάξι, κατέβηκε κάτω και τον αντίκρισε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου. Είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε η αδελφή του οδηγού.

Σημείωσε, μάλιστα, πως ο αδελφός της θα ήθελε πάρα πολύ να βγει να πει ένα συλλυπητήρια στην οικογένεια αλλά δε γνωρίζει πότε θα είναι σε θέση να το κάνει αυτό γιατί κλαίει συνέχεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαρισμένος ο οδηγός του φορτηγού που τράκαρε τον Πάνο Νάτση: «Θέλω να πουλήσω τη μηχανή μου»