ΕΛΛΑΔΑ

Ανέστης Βλάχος: Άνοιξε η διαθήκη του – Δικαστικό αγώνα προαναγγέλλει ο γιός του

Ανέστης Βλάχος: Άνοιξε η διαθήκη του – Δικαστικό αγώνα προαναγγέλλει ο γιός του
Δεν έχει τέλος η διαμάχη για την διαθήκη του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου

Δεν έχει τέλος η διαμάχη για την διαθήκη του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου

Άλλο ένα επεισόδιο στο «θρίλερ» σχετικά με την διαθήκη του Ανέστη Βλάχου, του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή στις 24 Αυγούστου του 2021.

Όπως μετέδωσε το Star στην σύντομη διαθήκη του ο Ανέστης Βλάχος αφήνει ως μοναδική κληρονόμο την κόρη του, Έλλη, την οποία είχε αποκτήσει από τον δεύτερό του γάμο.

«Εγώ ο Ανέστης Βλάχος του Ηρακλή και της Σοφίας γνωρίζω γραφή και ανάγνωση και όντας διανοητικά υγιής ονομάζω ως αποκλειστική κληρονόμο μου την κόρη μου, Έλλη Βλάχου, του Ανέστη και της Μαρίας» αναφέρεται στην διαθήκη του αγαπημένου ηθοποιού που χρονολογείται από το 2016.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση του γιού του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλή, ο οποίος αμφισβητεί ότι αυτός είναι ο γραφικός χαρακτήρας του πατέρα του και γι’ αυτό απηύθυνε έκκληση μέσω Facebook προς όλους όσοι έχουν χειρόγραφα του ηθοποιού προκειμένου να προχωρήσει σε γραφολογική εξέταση.

«ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ (αιτήσεις,αυτόγραφα και αφιερώσεις) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑ! Θα τα χρειαστούμε στην γραφολογική εξέταση» γράφει χαρακτηριστικά ο Ηρακλής Βλάχος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανέστης Βλάχος: «Πλαστή η ιδιόχειρη διαθήκη» – Τι λέει ο δικηγόρος του γιου του (video)

Ανέστης Βλάχος: Η διαμάχη για τη διαθήκη και η έκκληση από τον εγγονό του (vid)