ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Ξεσπά ο παππούς του 7χρονου – «Να μην βάλουν την κόρη μου σε εργαλειοθήκη όταν πεθάνει»

Κυψέλη: Ξεσπά ο παππούς του 7χρονου
Δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί ο παππούς του 7χρονου
Alpha

Συντετριμμένος είναι ο παππούς του 7χρονου από την Κυψέλη που δεν μπορεί να πιστέψει πως η κόρη του θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε τέτοια τραγωδία.

Ο πατέρας της 29χρονης που κατηγορείται για τη συμμετοχή στη δολοφονία του παιδιού της αποκάλυψε ότι δεν είχε καμία επαφή με τα παιδιά και με την κόρη του.

«Λυπάμαι για το παιδάκι, λυπάμαι για το αγγελούδι» υπογράμμισε μιλώντας στον Alpha ο παππούς του 7χρονου, ενώ πρόσθεσε ότι «το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω να θάψω τα κοκαλάκια του για να ησυχάσει και η ψυχούλα του». Παράλληλα, έστειλε και ένα μήνυμα στην κόρη του «να μη φτάσει στη ζωή της όταν πεθάνει να τη βάλουν μέσα σε μία εργαλειοθήκη».

Υπογράμμισε πως ο ίδιος είναι ναυτικός και δεν είχε επαφές με την κόρη του, ενώ είναι γέννημα θρέμμα από τον Πειραιά και στην περιοχή βρέθηκε τυχαία: «Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε, δεν γνώριζα πού μένουν, τίποτα. Δεν γνώριζα πού μένει, με ποιον ζει» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Αυτό που έμαθα με συγκλόνισε».

Έκανε λόγο για καταδικαστέα πράξη ενώ η κόρη του θα έπρεπε να καταγγείλει τον σύντροφό της από τότε που κακοποιούσε τα παιδιά.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του παππού του 7χρονου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κυψέλη: Η «κραυγή» της αδελφής του 7χρονου που δεν ακούστηκε και τα αναπάντητα ερωτήματα