ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: «Πλημμύρισε» με τρακτέρ η κεντρική πλατεία της Καλαμάτας – Εξαγριωμένοι οι αγρότες

Μεσσηνία: «Πλημμύρισε» με τρακτέρ η κεντρική πλατεία της Καλαμάτας – Εξαγριωμένοι οι αγρότες
Οι αγρότες είχαν τοποθετήσει στα τρακτέρ τους Ελληνικές και μαύρες σημαίες
messinialive.gr

Δυναμική, ηχηρή και μεγάλη ήταν η κινητοποίηση που πραγματοποίησαν σήμερα στην πόλη της Καλαμάτας με τα τρακτέρ τους, οι αγρότες της Μεσσηνίας.

Ξεκινώντας από τα διάφορα σημεία συγκέντρωσης που έχουν ορίσει σε Σουληνάρι, Μεσσήνη έφτασαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και κάνοντας πορεία σε κεντρικούς δρόμους στάθμευσαν προσωρινά στην κεντρική πλατεία με τα τρακτέρ τους, σε μια κινητοποίηση που θεωρήθηκε μεγάλη και δυναμική.

Δείτε φωτογραφίες από την κινητοποίηση:

Μάλιστα τα περισσότερα τρακτέρ κινήθηκαν βάζοντας πετρέλαιο από το κοινό ταμείο που είχε στηθεί στα μπλόκα, λέγοντας οι ίδιοι πως «ήρθαμε με έρανο ως εδώ και το πετρέλαιο στα οχήματά μας είναι ελάχιστο», ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει.

Δείτε επίσης το βίντεο:

Στην πλατεία στις δηλώσεις και στις τοποθετήσεις που έκαναν, διατύπωσαν τα αιτήματά τους, ζήτησαν την στήριξη όλων των πολιτών και απαίτησαν από την Κυβέρνηση ουσιαστική στήριξη με έργα κι όχι με λόγια και υποσχέσεις.

Στη συνέχεια μετέβησαν πάλι ομαδικά έξω από το κτήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, όπου συναντήθηκαν στην είσοδο με τους Αντιπεριφερειάρχες Βασίλη Καπέλιο και Στάθη Αναστασόπουλο.

Η τοποθέτηση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Ζεσταίνουν» τις μηχανές οι αγρότες - «Από την κυβέρνηση εξαρτάται αν θα κατέβουμε στην Αθήνα»