ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Αγνοείται δημοτικός υπάλληλος που πήγε για έλεγχο παράνομης αλιείας στη λίμνη Περδίκκα

Κοζάνη: Αγνοείται δημοτικός υπάλληλος που πήγε για έλεγχο παράνομης αλιείας στη λίμνη Περδίκκα
kozan.gr

Κοζάνη: Αγωνία για την τύχη του δημοτικού υπαλλήλου που έπεσε στη λίμνη κατά τη διάρκεια του ελέγχου

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Κοζάνη με έναν υπάλληλο του δήμου Εορδαίας να αγνοείται όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αναποδογύρισε η βάρκα με την οποία είχε πάει για έλεγχο παράνομης αλιείας στη λίμνη Περδίκκα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kozan.gr ο αγνοούμενος υπάλληλος είχε πάει στη λίμνη μαζί με εργαζόμενο στη θηροφυλακή για να διερευνήσουν καταγγελία για παράνομη δραστηριότητα αλιείας με δίχτυα.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η βάρκα με την οποία μπήκαν στη λίμνη αναποδογύρισε με αποτέλεσμα τα δυο άτομα να βρεθούν στο νερό. Ο θηροφύλακας κατάφερε και πιάστηκε στη βάρκα και λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα ανασύρθηκε ζωντανός από πυροσβέστες και έναν ψαρά που τον εντόπισαν.

Μετά τη διάσωσή του ο θηροφύλακας μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαίδας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο αναμένεται, τις πρώτες πρωινές ώρες, να επιχειρήσουν κι άντρες της ΕΜΑΚ ενώ παρών είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, όσο κι ο υπεύθνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας Κοσμάς Σιδηρόπουλος

Ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας Κοσμάς Σιδηρόπουλος, μίλησε στο kozan.gr, από το σημείο των ερευνών, στη λίμνη Περδίκκα, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον έναν αγνοούμενο ο οποίος έχει ενεργό ρόλο στην αγωνιστική ερασιτεχνική αλιεία της περιοχής και εικάζεται πως είναι υπάλληλος στο Δήμο Εορδαίας

Οι έρευνες συνεχίζονταν όλο το βράδυ με βάρκες ιδιωτών και υπό την επίβλεψη των στελεχών της πυροσβεστικής.

Η πρώτη εικόνα που έχει διαμορφωθεί είναι ότι οι παράνομοι αλιείς, που είχαν ρίξει τα δίχτυα και περίμεναν, όταν έγιναν αντιληπτοί παράτησαν τη βάρκα και τράπηκαν σε φυγή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.