ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Παραμένουν ψηλά οι θάνατοι – Τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

κρούσματα infographic 21 φεβρουαρίου
Τα δεδομένα για τον κορονοϊό στο Infographic του Newsbomb.gr.
Newsbomb.gr

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Την ώρα που επανέρχονται ολοένα και περισσότερες ελευθερίες, τα δεδομένα για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα παραμένουν ανησυχητικά.

Αρκετά από τα περιοριστικά μέτρα, για την παρεμπόδιση της διασποράς του κορονοϊού, έχουν αρχίσει να αίρονται στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα εξετάζεται η έναρξη της τουριστικής περιόδου νωρίτερα και η άρση της υποχρεωτικότητας στη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, τα δεδομένα «φωνάζουν» ότι η πανδημία παραμένει εδώ και είναι ιδιαίτερα απειλητική.

Ναι μεν υπάρχει μια σταθεροποίηση στα κρούσματα και φαίνεται ότι το αποτύπωμα στο ΕΣΥ αρχίζει να βελτιώνεται, πλην όμως η χώρα εξακολουθεί να πληρώνει βαρύ «φόρο» αναφορικά με τους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους λόγο κορονοϊού. Είναι ενδεικτικό ότι και τη Δευτέρα (21/02) ανακοινώθηκαν 88 θάνατοι σε ένα 24ωρο.

Παράλληλα, τα κρούσματα ήταν 18.094 κρούσματα ενώ στις εντατικές νοσηλεύονται 460 συνάνθρωποί μας. Στα μεγάλα αστικά κέντρα τα κρούσματα παραμένουν αρκετά υψηλά, με τη διασπορά σε όλη τη χώρα να είναι αρκετά αυξημένη…

Δείτε το infographic του Newsbomb.gr

κρούσματα σήμερα Infogrpahic 21 Φεβρουαρίου
Τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Ελλάδα τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 18.094 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 88 θάνατοι και 460 διασωληνωμένοι

Κορονοϊός: Η γεωγραφική κατανομή των 18.094 κρουσμάτων: 5.890 στην Αττική - 1.807 στη Θεσσαλονίκη