ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ζήτημα επάρκειας φυσικού αερίου λόγω της κρίσης στην Ουκρανία

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΡΕΥΜΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στο ζήτημα της τροφοδοσίας με φυσικό αέριο λόγω της κρίσης στην Ουκρανία.
INTIME-ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στο ζήτημα της τροφοδοσίας με φυσικό αέριο λόγω της κρίσης στην Ουκρανία.


Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και τις συνέπειες που θα έχει η χώρα μας.

Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία ανησυχία στο ζήτημα της επάρκειας φυσικού αερίου στην Ελλάδα με τις έως τώρα εξελίξεις. Ένα από τα μέτρα που συζητούνται είναι να τεθεί εμπάργκο από τους αγωγούς που περνούν μέσα από την Ουκρανία, ωστόσο στην Ελλάδα το φυσικό αέριο φτάνει μέσω Μαύρης Θάλασσας από τον Turk Stream και το Αζερμπαϊτζάν.

Για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, εξήγησε ότι αποτελεί την προβλεπόμενη διαδικασία καθώς ένα μείζον γεγονός έχει συμβεί στην περιοχή μας .

Σχετικά με την αύξηση των τιμών, είπε πως μένει να φανεί πως θα αντιδράσει η παγκόσμια οικονομία στις εξελίξεις στην Ουκρανία, ωστόσο τυχόν ανατιμήσεις στα καύσιμα σήμερα συνιστούν κερδοσκοπία.

Γεωργιάδης: «Η αριστερά η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε στην άποψή του πως η αριστερά ευθύνεται για το ότι δεν υπάρχει φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα λέγοντας:

«Μα όταν σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φθηνό ρεύμα κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα; Η αριστερά είναι 100% η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα. Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς έχει τη βασική ευθύνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης για ακρίβεια: Στοχευμένα μέτρα για όσους έχουν πραγματική ανάγκη