ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Κάθειρξη 19 ετών για τον βιασμό μαθήτριας σε 45χρονο που παρίστανε τον οικογενειακό φίλο

Βόλος: Βιασμός 15χρονης
Ο 45χρονος οδήγησε το κορίτσι σε απόμερο χωματόδρομο και εκεί την βίασε.
INTIME - ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Βόλος: Αυλαία στην υπόθεση και στον εφιάλτη που έζησε η 15χρονη μαθήτρια.

Τελείωσε ο εφιάλτης που βίωσε τον περασμένο Μάιο μια 15χρονη μαθήτρια στα χέρια 45χρονου, ο οποίος παρίστανε φίλο της οικογένειας και προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στον Βόλο για να συναντήσει τον φίλο της. Ο 45χρονος πατέρας ενός ανήλικου αγοριού από την Λιβαδειά, οδήγησε το κορίτσι σε απόμερο χωματόδρομο και εκεί την βίασε.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 19 ετών. Οι πράξεις του κατηγορούμενου σε βάρος ενός 15χρονου κοριτσιού, συγκλόνισαν το πανελλήνιο τον περασμένο Μάιο. Το 15χρονο κορίτσι είχε γνωρίσει τον βιαστή της, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Ο δράστης συστήθηκε ως φίλος των γονιών της και αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της, προσφέρθηκε στις 17 Μαΐου να την φέρει στο Βόλο προκειμένου να συναντήσει το φίλο της που διέμενε στην πόλη.

Μάλιστα οι σκηνές που περιέγραψε στο προανακριτικό στάδιο η ανήλικη ανατριχιάζουν για την αγριότητα που έζησε. Ο 44χρονος συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα, καθώς το κορίτσι ήταν τρομοκρατημένο και αποκάλυψε τα όσα έγιναν με καθυστέρηση. Την πίεζε μάλιστα και ο ίδιος ο κατηγορούμενος να μην αποκαλύψει τα όσα είχαν γίνει γιατί «θα εκτεθεί η ίδια» όπως της έλεγε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός ανήλικης: Η ώρα της απολογίας για τον ιερέα στη «σκιά» νέων καταγγελιών