ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ξεκινά η διαδικασία καταθέσεων – Τι έγραφε στο Facebook η μητέρα για τους παιδοκτόνους

Πάτρα: Ξεκινά η διαδικασία καταθέσεων – Τι έγραφε στο Facebook η μητέρα για τους παιδοκτόνους

Πάτρα: Η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών περνάει στο στάδιο των καταθέσεων, την ώρα που έρχεται στο «φως» μια ανάρτηση της μητέρας πριν από αρκετά χρόνια, αναφορικά με τους παιδοκτόνους.

Η πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, περνάει από σήμερα (28/02) στο στάδιο των καταθέσεων. Οι άνθρωποι που θα κληθούν να μιλήσουν στις Αρχές αναμένεται να δώσουν στοιχεία και να αποκαλύψουν πτυχές που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν στην άκρη του νήματος και στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τα μεγάλα ερωτήματα αφορούν στο πώς συνδέονται οι τρεις θάνατοι μέσα σε διάστημα 33 μηνών, με τα πορίσματα που τους συνοδεύουν να είναι ημιτελή ή αμφισβητούμενα. Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και το να σχετίζονται οι θάνατοι με το «σύνδρομο Μινχάουζεν δι’ αντιπροσώπου», το οποίο έχει γίνει ένα από τα trend στα social media το τελευταίο διάστημα, σχετιζόμενο – χωρίς βέβαια να υπάρχει καμία απόδειξη – με την υπόθεση της Πάτρας.

Η οικογένεια ζητά κι αυτή από την πλευρά της απαντήσεις, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν λόγο για ευθύνες κυρίως της μητέρας. Ευθέως ο πρώην διοικητής Ασφαλείας, Χρήστος Ρουγκάλας, ανέφερε πως «είναι υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών», ενώ και ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, ανέφερε ότι κατά 98% ο θάνατος των παιδιών προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους παιδοκτόνους

Ήταν φθινόπωρο του 2020 όταν η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα σχολίασε στα social media μια υπόθεση παιδοκτονίας. Τότε, η μητέρα – δράστις είχε τιμωρηθεί με οκτώ χρόνια κάθειρξη, με δυνατότητα αναστολής ως την έφεση. Έτσι, στις 8 Δεκεμβρίου 2020 είχε αποφυλακιστεί.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, είχε σχολιάσει την 27χρονη στο Facebook γράφοντάς της μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να αυτοκτονήσει να από τύψεις».

Δείτε την ανάρτησή της:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.