ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα: Συνελήφθη γυναίκα «ακροβάτης» - Πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι

Αθήνα: Συνελήφθη γυναίκα «ακροβάτης» - Πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι
Οι δράστες πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι
Pixabay

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κλοπιμαία, τα οποία παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μία 24χρονη από το Μαρόκο, μετά από κινηματογραφική καταδίωξη ανδρών της ομάδας «Ζ» από μπαλκόνι σε μπαλκόνι στο κέντρο της Αθήνας. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 16:30 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην οδό Φερών στην πλατεία Βικτωρίας.

Πως έγιναν όλα; Στο κέντρο της Άμεσης Δράσης φτάνει σήμα για ύποπτα άτομα που έχουν μπει στον φωταγωγό πολυκατοικίας. Οι πρώτοι που φτάνουν στο σημείο, είναι δύο αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ», οι οποίοι μπαίνουν στην πολυκατοικία κι ο ένας ανεβαίνει στην ταράτσα, ενώ ο άλλος επιτηρεί από το ισόγειο. Τελικά, ανεβαίνουν και οι δυο καθώς οι δράστες έχουν διαφύγει στη διπλανή πολυκατοικία πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα, κάτι που κάνουν και οι αστυνομικοί. Εκεί εντοπίζουν ένα σπασμένο τζάμι σε παραβιασμένο διαμέρισμα και πηδούν σε τρίτη ταράτσα, καθώς ενημερώνονται ότι ένας διαρρήκτης κρύβεται σε μπαλκόνι διαμερίσματος 5ου ορόφου.

Χωρίς σκέψη ο ένας αστυνομικός πηδάει από την ταράτσα στο μπαλκόνι, όπου τραυματίζεται ελαφρά λόγω της πτώσης καθώς έσπασε το πρεβάζι. Ωστόσο, πρόλαβε να ακινητοποιήσει τον διαρρήκτη, ο οποίος τελικά ήταν... θηλυκού γένους. Ο λόγος για μία 24χρονη από το Μαρόκο, η οποία αποδείχτηκε «ακροβάτης», μέχρι που βρέθηκε με χειροπέδες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κλοπιμαία, τα οποία παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστο Μπαλάσκα, ο οποίος συνεχάρη τους συναδέλφους του που υπάγονται στην Άμεση Δράση.

Διαβάστε Επίσης:

Κρήτη: Ζωοκλέφτες άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης