ΕΛΛΑΔΑ

Ανδραβίδα: Στην εισαγγελέα ο δράστης του τετραπλού φονικού (vid)

Ανδραβίδα: Στην εισαγγελέα ο δράστης του τετραπλού φονικού
Ο δράστης αρνήθηκε να αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο αφαίρεσε τη ζωή στα δύο μωρά.
Patrisnews

Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο δράστης του τετραπλού φονικού.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας ο 60χρονος που ομολόγησε πως την περασμένη Τετάρτη σκότωσε τέσσερα άτομα μέσα στην οικία τους, στην Ανδραβίδα. Τον 60χρονο κατηγορούμενο θα υπερασπιστεί ο δικηγόρος Αμαλιάδας Σπύρος Ανδριόπουλος, ο οποίος διορίστηκε από το δικαστήριο.

Κατά την ομολογία του ο 60χρονος είπε για τις οικονομικές συναλλαγές που είχε με τον άτυχο άνδρα που δολοφόνησε και για τις διαφορές σχετικά με την αποπληρωμή των ενοικίων για το σπίτι στο οποίο κατοικούσε με την οικογένειά του, ενώ κατά το παρελθόν ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος είχε διακόψει την παροχή νερού και ρεύματος.

«Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα», είπε ο δολοφόνος στους αστυνομικούς.

Ο 60χρονος, υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων της προανάκρισης, ομολόγησε, ότι διέπραξε τις ανθρωποκτονίες της 37χρονης και του 32χρονου. Ο κατηγορούμενος επικαλείται ένα κενό όσον αφορά τη δολοφονία των δύο μωρών.

Aρνήθηκε να αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο αφαίρεσε τη ζωή στα δύο μωρά, λέγοντας πώς: «δεν θέλω να θυμηθώ. Δεν έχω συγχώρεση για αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής οδηγήθηκε στα δικαστήρια Αμαλιάδας για να απολογηθεί. Ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι σήμερα για την απολογία του. Κατά την άφιξη του ιδιοκτήτη του σπιτιού που έμενε η οικογένεια στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο που μαζεύτηκε στο σημείο, ενώ όταν βγήκε από το αμάξι, κάποιοι του φώναξαν: «Γιατί τα παιδιά;».

Διαβάστε επίσης:

Ανδραβίδα: «Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά» - Ο απίστευτος κυνισμός του μακελλάρη

Ανδραβίδα: Απολογείται σήμερα ο μακελάρης - Χρησιμοποίησε μαξιλάρι για σιγαστήρα