ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου (vid)

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου (vid)
«Ντρέπομαι πραγματικά που όλη η κοινωνία στοχοποιεί μία μάνα», ανέφερε η γιαγιά των τριών παιδιών από την Πάτρα.
Glomex

Ξεσπά η γιαγιά των τριών παιδιών από την Πάτρα: «Λίγο σεβασμό σε αυτή την τραγωδία».

Τη σιωπή της έσπασε η γιαγιά της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας η οποία μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και επεσήμανε πως όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση στοχοποιούν την κόρη της.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είπε:

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που έχει συμβεί. Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω, όχι τώρα όμως. Ας περιμένουνε τις εξετάσεις και ας βγάλουν κάποιο πόρισμα μετά και θα μιλήσουμε κι εμείς οι συγγενείς, και θα μπορέσουμε κι εμείς να πούμε περισσότερα πράγματα».

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί το φαινόμενο του ασφυκτικού θανάτου»

Πάτρα: Δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τους θανάτους των παιδιών – Το σύνδρομο «ταχύ βραδύ»

Νέες «βόμβες» στο θρίλερ της Πάτρας - Τι λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού