ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Εικόνα ντοκουμέντο - Η μυστηριώδης βραδυκαρδία της Τζωρτζίνας λίγο πριν πεθάνει

Πάτρα: Εικόνα ντοκουμέντο - Η μυστηριώδης βραδυκαρδία της Τζωρτζίνας λίγο πριν πεθάνει

Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών, καθώς νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα - Τα τελευταία λεπτά της Τζωρτζίνας που προβληματίζουν τις Αρχές

Ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση των νεκρών παιδιών από την Πάτρα έρχεται να προστεθεί στο θρίλερ με τον θάνατό τους καθώς οι παλμοί της 9χρονης Τζωρτζίνας λίγο πριν πεθάνει δείχνουν μυστηριώδη αυξομείωση...

Σύμφωνα με τη φωτογραφία που έστειλε η ίδια η μητέρα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης, «Φως στο Τούνελ», την οποία τράβηξε στις 25 Ιανουαρίου 2021, φαίνεται ότι η μικρή Τζωρτζίνα παρουσίαζε βραδυκαρδία, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ντοκουμέντο οι σφυγμοί της Τζωρτζίνας είχαν πέσει στους 61.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το MEGA, οι γιατροί και οι υπεύθυνοι της έρευνας δεν εστιάζουν στην εικόνα – ντοκουμέντο της μητέρας αλλά σε ένα άλλο στοιχείο και συγκεκριμένα στο λεγόμενο τρεντ, δηλαδή στη σύνοψη της κατάστασης της μικρής που επικρατούσε την προηγούμενη μισή ώρα, μετρώντας τα δεδομένα της καρδιάς και των αναπνοών του παιδιού.

Ωστόσο 25 λεπτά πριν κληθούν οι γιατροί το παιδί παρουσίαζε σοβαρή βραδυκαρδία για περίπου 15 -20 λεπτά χωρίς η μητέρα να έχει ειδοποιήσει κανέναν γιατρό.

Το παιδί έχανε τους παλμούς τους και ξαφνικά επανερχόταν.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό εύρημα, αυξάνονται ξαφνικά οι σφυγμοί και οι παλμοί του παιδιού κάτι που φαίνεται πως σαν κάποιος να παρεμβαίνει στο σώμα της Τζωρτζίνας, ή κάποιος να πειράζει τις καρωτίδες της.

Οι γιατροί αποκλείουν τις πιθανότητες να είναι παθολογικό αυτό το εύρημα της βραδυκαρδίας από την μια και της απότομης αύξηση των παλμών του παιδιών από την άλλη.

Δεν αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα η Τζωρτζίνα

Την ώρα που οι πληροφορίες για τα πρώτα αποτελέσματα στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας πυροδοτούν συζητήσεις και προβληματίζουν έντονα, η μεγάλη έρευνα συνεχίζεται με αξιωματικούς της αστυνομίας να διαρρέουν ότι πολύ σύντομα όλοι οι γρίφοι θα απαντηθούν με στοιχεία και τους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να δηλώνουν μέσω του δικηγόρου τους αγανακτισμένοι.

Η οικογένεια των τριών παιδιών που απεβίωσαν, είναι τουλάχιστον αγανακτισμένη με τον τρόπο που προσεγγίζεται η υπόθεση από κάποια Μ.Μ.Ε καθώς και από διάφορους «αυτόκλητους ειδήμονες». Υπενθυμίζεται ότι οι μόνοι αρμόδιοι να τοποθετηθούν επί του ζητήματος είναι οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τις σορούς των παιδιών.

Για την περίπτωση της Τζωρτζίνας οι Αρχές φαίνεται πως έχουν ήδη στα χέρια τους, τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις κι περιμένουν την ολοκλήρωσή τους σε εγχώριο εργαστήριο για να μάθουν αν στον οργανισμό της 9χρονης υπήρχαν ουσίες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον θάνατό της…

«Πιστεύω ότι θα δοθούν απαντήσεις. Σύντομα θα βγει ένα πόρισμα που θα απαντά σε όλα τα ερωτήματα. Είναι ξεκάθαρο ότι το παιδί δεν αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα. Το βεβαιώνουν οι πλέον αρμόδιοι γιατροί των νοσοκομείων που την εξέτασαν» δηλώνει Αξιωματικός της Αστυνομίας.

Ανατροπή και με την αιτία θανάτου της Μαλένας

Για τον θάνατο της Μαλένας το 2019, η έρευνα φαίνεται να δικαιώνει τους γιατρούς που από την πρώτη στιγμή τόνιζαν στο MEGA πως είναι αδύνατον να οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια…

«Κατά 99% θα απορριφθεί ότι η αιτία του θανάτου της Μαλένας ήταν η ηπατική ανεπάρκεια» δήλωσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης.

Για τη μικρή Ίριδα, το βρέφος των μόλις 6 μηνών που πέθανε μυστηριωδώς στην κούνια του σπιτιού του στην Πάτρα, οι Αρχές βρίσκονται σε στάση αναμονής…

«Βρισκόμαστε σε προκαταρτική φάση, που σημαίνει ότι μια τόσο πολύπλοκη υπόθεση θα ήταν λάθος να ερευνηθεί μονοδιάστατα. Προσωπικά τηρώ στάση αναμονής» δήλωσε η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα.

Λύτρας: «Ας αφήσουμε τις αρχές να κάνουν το έργο τους»

Οι γονείς των παιδιών που χάθηκαν παραμένουν στην Πάτρα και παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις. Με τον Απόστολο Λύτρα που εκπροσωπεί τη μητέρα να τονίζει με νόημα πως στη συγκεκριμένη υπόθεση, κανείς δεν είναι κατηγορούμενος.

«Είναι αδιανόητο να εμφανίζονται τηλεοπτικά και να τοποθετούνται δημόσια ιδιώτες ιατροδικαστές, χωρίς να έχουν στην διάθεση τους στοιχεία και δίχως να έχουν διενεργήσει την νεκροψία- νεκροτομή, με μόνο σκοπό την προβολή τους και την εκμετάλλευση για ιδίον όφελος του αυξημένου κοινωνικού ενδιαφέροντος. Ας αφήσουμε τους ειδικούς και τις αρχές να πράξουν το έργο τους. Με μια τελευταία υπενθύμιση. Κανείς δεν φέρει την ιδιότητα του κατηγορουμένου στην συγκεκριμένη υπόθεση» δήλωσε ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας που τρέχουν τη μεγάλη έρευνα τονίζουν πως το έργο τους θα ολοκληρωθεί χωρίς την παραμικρή βιαστική κίνηση, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κενά και σε λάθη.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα για τα τρία αδερφάκια στην Πάτρα - «Αγανακτισμένη η οικογένεια»

Λέων στο Newsbomb.gr: Τι οδήγησε στην αμφισβήτηση της ιατροδικαστικής έκθεσης της Μαλένας

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα - Ζήνα Κουτσελίνη: «Θα βρεθεί η άκρη του νήματος»