ΕΛΛΑΔΑ

Το θρίλερ της Πάτρας φτάνει στο τέλος του: Εξελίξεις μέσα στη βδομάδα «βλέπει» ο ιατροδικαστής Λέων

Το θρίλερ της Πάτρας φτάνει στο τέλος του: Εξελίξεις μέσα στη βδομάδα «βλέπει» ο ιατροδικαστής Λέων
«Έχω την αίσθηση ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις», λέει στο Newsbomb.gr ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.
INTIME

Ντόμινο εξελίξεων στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα – Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα – Τι λέει στο Newsbomb.gr ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα από τις διωκτικές και τις ιατροδικαστικές Αρχές.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον ιατροδικαστή Γρηγόρης Λέων, ο οποίος ανέφερε: «όλα εξαρτώνται από την ολοκλήρωση του τρίτου περιστατικού (σ.σ. την υπόθεση της Τζωρτζίνας). Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια η ιατροδικαστική έκθεση νομίζω ότι πλέον θα έχουμε το πλήρες παζλ της υπόθεσης».

Και πρόσθεσε: «θα πρέπει ωστόσο να πούμε ότι παράλληλα προχωράει και η προανακριτική διαδικασία. Αν η προανακριτική διαδικασία κρίνει ότι έχει επαρκεί στοιχεία προφανώς θα κινηθεί με διαφορετικούς ρυθμούς.

Έχω την αίσθηση ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις»

Η Τζωρτζίνα είχε καταπιεί τασάκι με γόπες κι έμεινε ένα μήνα στην εντατική

Μία απίστευτη καταγγελία σχετικά με την μικρή Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο από τα τρία αδερφάκια που πέθαναν ξαφνικά στην Πάτρα, βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ιατρικό της φάκελο, το κοριτσάκι είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο του Ρίου όταν ήταν ενός έτους επειδή είχε καταπιεί ένα τασάκι γόπες.

«Πήγε στο νοσοκομείο έχοντας ένα ατύχημα. Είχε καταπιεί σχεδόν ένα τασάκι γόπες και χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική για περίπου ένα μήνα», ανέφερε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα.

Λίγο αργότερα η Σίσσυ Χριστήδου επεσήμανε στον αέρα ότι επικοινώνησε με την εκπομπή πολύ στενό μέλος της οικογένειας διαψεύδοντας το περιστατικό.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος το περιστατικό αυτό είναι καταγεγραμμένο στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας σημειώνοντας ότι «το 2014 διεκομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας γιατί είχε υποστεί δηλητηρίαση μετά από κατάποση τσιγάρων».

Για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο κ. Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος ιατροδικαστών Ελλάδας.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής διαδικασίας που θα δώσει ιδιαίτερες εξελίξεις για τα δεδομένα της χώρας μας. Στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει ένα κακό σενάριο, αλλά και ένα καλό. Για να φτάσουμε στο καλό σενάριο θα πρέπει να αποκλείσουμε το κακό. Νομίζω ότι η απάντηση θα δοθεί τις επόμενες ημέρες. Ο φάκελος της Τζωρτζίνας είναι πολύ πλούσιος, το ίδιο και ο φάκελος του πρώτου παιδιού, δε γίνεται με διάγνωση μέσα σε πέντε λεπτά. Για να βρω λευχαιμία και μάλιστα σε σπάνια μορφή, πρέπει να έχω το ιστορικό του παιδιού. Η Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί, είχε συνεχώς κάποια επεισόδια. Το ερώτημα είναι που οφείλονταν αυτά τα επεισόδια», τόνισε ο κ. Λέων.

Νέες αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - «Μας έλεγε ψέματα πως έχει καρκίνο»

Μια μαρτυρία που προκάλεσε αίσθηση σχετικά με την μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν μυστηριωδώς έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας και επικοινώνησε με την εκπομπή, κατήγγειλε ακραίες συμπεριφορές της μητέρας στην προηγούμενη σχέση της.

«Τα όσα συνέβησαν τότε, είναι βγαλμένα από ταινία. Πριν τον τωρινό της σύζυγο είχε γνωρίσει τον γιο συγγενή μου, που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο. Θα ήταν 20-21 χρόνων. Εκείνος διένυε μία πολύ δύσκολη περίοδο, αφού κάποιο μέλος της οικογένειάς του νοσούσε σοβαρά από καρκίνο. Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή, έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι βαριά άρρωστη.»

«Έλεγε ότι πεθαίνει, ότι έχει καρκίνο και θέλει τη στοργή και την αγάπη του για όση ζωή της απομένει. Μετά ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα, ύστερα είπε ότι αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει. Έχει μεγάλη πειθώ. Μετά συνέβη κάτι πολύ σοβαρό και αντιληφθήκαμε ότι δεν έπασχε από την αρρώστια που έλεγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δοξάζω το Θεό που ο δικός μας τελείωσε άμεσα μαζί της γιατί θα είχε μπλέξει πολύ άσχημα. Είμαστε στη διάθεση των Αρχών αν μας ζητήσουν να καταθέσουμε όλες τις λεπτομέρειες, που πιστέψτε με, προκαλούν ανατριχίλα» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ιατροδικαστής διαψεύδει τα «πορίσματα» - «Δεν υπάρχει εργαστηριακό αποτέλεσμα»

Σχετικές ειδήσεις