ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος παιδιών Πάτρα: Το έγκλημα αποκαλύφθηκε από άρθρο εφημερίδας που ζήτησε ο Μάνος να «κατέβει»

Θάνατος παιδιών Πάτρα: Το έγκλημα αποκαλύφθηκε από άρθρο εφημερίδας που ζήτησε ο Μάνος να «κατέβει»
«Στο κάδρο του Ανθρωποκτονιών μπαίνουν δύο ακόμη πρόσωπα, ο Μάνος Δασκαλάκης και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου»
Intime News

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε για την υπόθεση, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και για την επόμενη μέρα των ερευνών.

«Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» στις 5 Φεβρουαρίου έθεσε όλα αυτά τα ερωτήματα για τον θάνατο των 3 κοριτσιών. Στο κάδρο του Ανθρωποκτονιών μπαίνουν δύο ακόμη πρόσωπα, ο Μάνος Δασκαλάκης και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Είναι φυσιολογικό να κληθούν αυτά τα δύο πρόσωπα, μάλιστα η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα και στον θάνατο της Ίριδας», ανέφερε αρχικά.

«Στις 29 Ιανουαρίου, η ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας πληροφορήθηκε το βράδυ ότι υπάρχει απώλεια και του 3ου παιδιού της οικογένειας. Στο τέλος του κειμένου οι συντάκτες αναφέρουν πως εγείρονται ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών. Εκεί πλέον, «έσπασε η κατάρα». Πράγματι υπήρχε επικοινωνία του Μάνου Δασκαλάκη με τον αθλητικό συντάκτη του σάιτ, μιας και ασχολείται με τον αθλητισμό ο Μάνος Δασκαλάκης, κατά την οποία ζήτησε από τον συντάκτη να κατέβει η ανάρτηση λέγοντας "Δεν ξέρετε τί γράφετε"», συμπλήρωσε.

Τι αποκάλυψε η κατηγορούμενη στον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο

Για την απουσία του Μάνου Δασκαλάκη, αλλά και τον διάλογό του με την κατηγορούμενη, αποκάλυψε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

«Όσες φορές επικοινώνησε μαζί μου ο Μάνος, ήταν πάντα πολύ ευγενικός και χαμηλών τόνων σε σχέση με την Ρούλα. Υπάρχει επικοινωνία του Μάνου Δασκαλάκη με την μητέρα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Είναι σοκαρισμένος αλλά όχι εξαφανισμένος, δεν δείχνει την παραμικρή μεταστροφή ως προς τις εξελίξεις, στηρίζουν όλοι από την οικογένειά της την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ήμουν ο τελευταίος που συνάντησε την Ρούλα Πισπιρίγκου, όχι για συνέντευξη, αλλά για μία συζήτηση σε άλλο επίπεδο. Ειναι μία κοπέλα καταβεβλημένη, εκτός ορίων αλλά παράλληλα αγέρωχη και αλύγιστη. Προσωπικά στην συνομιλία μας, και στην εξιστόρηση κάποιων γεγονότων, βούρκωσα 3 φορές, η ίδια δεν βούρκωσε. Το ίδιο διαπιστώνουν, από αυτά που μαθαίνω, και οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ. Η φράση της ήταν η εξής: «έχω το βάρος του πένθους των 3 παιδιών και πάνε να πεθάνουν και εμένα». Έδειχνε ότι αυτό που γίνεται είναι άκυρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι ενδεικτική η φράση της που μου είπε: Έχω φτάσει στο σημείο να πάω μόνη μου στην Αστυνομία και να μην υπομένω αυτό που μου έχουν προκαλέσει. Αυτή ήταν η στάση της πριν συλληφθεί», πρόσθεσε.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αγαπητός στην κοινωνία, είναι ποδοσφαιριστής, είναι τραγουδιστής και κρατά χαμηλό προφίλ. Ο θάνατος αφορούσε την κοινωνία. Καμία αρχή με τον πρώτο και τον δεύτερο θάνατο, δεν παρενέβη. Έπρεπε να πάμε στο τρίτο παιδί για να γίνει προκαταρκτική εξέταση. Εάν ενεργούσαν νωρίτερα οι Αρχές, πιθανότατα να μην συνέβαιναν κάποια πράγματα», κατέληξε λέγοντας ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Αποστολή Newsbomb στην Πάτρα: Η άγνωστη κόντρα της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη σπιτονοικοκυρά της

Πάτρα: «Φύλλο και φτερό» το κινητό της Πισπιρίγκου για την κεταμίνη – Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ

Πάτρα - Ιατροδικαστής Τσαντίρης: Διερευνάται η μεθοδολογία στους άλλους δύο θανάτους