ΕΛΛΑΔΑ

Αγγελική Νικολούλη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε να βρει αν είναι έγκυος η νέα φίλη του Μάνου

Αγγελική Νικολούλη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε να βρει αν είναι έγκυος η νέα φίλη του Μάνου
Η Αγγελική Νικολούλη.

Πάτρα: Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η Αγγελική Νικολούλη στο δελτίο ειδήσεων του Mega

Για τις συζητήσεις που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου πριν την σύλληψή της μίλησε η Αγγελική Νικολούλη.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος ανέφερε ότι η Ρούλα της ζητούσε επιτακτικά να μάθει το όνομα της νέας φίλης του Μάνου Δασκαλάκη ενώ στη συνέχεια της αποκάλυψε ότι ο λόγος που έψαχνε για την ταυτότητα αυτής της γυναίκας ήταν διότι ήθελε να μάθει αν ήταν έγκυος.

Φως στο Τούνελ: Κατέρριψε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης

Το «Φως στο Τούνελ» κατέρριψε χθες κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και έφτασε μέχρι το 61,3%.

Η εκπομπή έρευνας του MEGA με την Αγγελική Νικολούλη κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, από όλα τα προγράμματα, όλων των τηλεοπτικών σταθμών.

Με ποσοστό 51,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 47% στο σύνολο κοινού το «Φως στο Τούνελ» ήταν η απόλυτη επιλογή των τηλεθεατών.

Σε τέταρτο μάλιστα η εκπομπή έφτασε μέχρι το 61,3%, στο δυναμικό κοινό 18-54.

Τα παραπλανητικά μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς της Τζωρτζίνας

Μηνύματα τα οποία έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα δημοσιοποίησε απόψε το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 33χρονη έγραφε μεταξύ άλλων ότι θέλει το καλύτερο για το παιδί της και παρακαλούσε να μάθει γιατί έπεφτε το οξυγόνο.

Δείχνοντας χαρακτηριστική ψυχραιμία μετά τον θάνατο και της Τζωρτζίνας στο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μάλιστα είχε ρωτήσει θεράποντες ιατρούς (από άλλο νοσοκομείο) αν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί η ίδια τα υπνωτικά κι άλλα χάπια που χορηγούνταν στο κορίτσι που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή λίγες ώρες νωρίτερα.

Εκταφή στην Τζωρτζίνα για να ελεγχθεί το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η εκταφή της σορού ώστε οι Αρχές να πάρουν το τάμπλετ με το οποίο θάφτηκε!

Συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ζήτησε να αφήσει τη συσκευή με την οποία όπως έλεγε, «έπαιζε συνεχώς όταν ζούσε» η Τζωρτζίνα, μέσα στο μνήμα.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θέλουν να διαπιστώσουν αν γίνονταν αναζητήσεις από το tablet για κεταμίνη, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να αντληθεί που θα βοηθήσει περαιτέρω στην υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Πλέον, αναμένεται η εισαγγελική εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας, ώστε να ανασυρθεί το tablet με τη διαδικασία να αναμένεται να δρομολογηθεί άμεσα.

Διαβάστε επίσης:

Λέων στο Newsbomb.gr: Κανένα παιδί δεν πέθανε από παθολογικά αίτια, εξελίξεις τις επόμενες ημέρες

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης: «Παρακολουθούσαν ο ένας τον άλλο με κάμερες»

Πάτρα: Η ζωγραφιά της Τζωρτζίνας και το σημείωμα στη μητέρα της - «Μη με ψάξεις, φεύγω» (vids)