ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Το «θρίλερ» με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού - Τι ισχύει για την αποτέφρωση

Πάτρα: Το «θρίλερ» με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού
Πάτρα: Το «θρίλερ» με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού
Intimenews

H Ρούλα Πισπιρίγκου παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και πουλούσε τα πράγματά της

Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και για άλλες αποκαλύψεις, με τον θάνατο της σπιτονοικοκυριάς του ζευγαριού από την Πάτρα να έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η άτυχη γυναίκα φοβόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου γιατί ήταν επιθετική απέναντί της.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ανέφεραν η Ρούλα Πισπιρίγκου παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και πουλούσε τα πράγματά της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με ενδιαφερόμενη αγοράστρια για τα έπιπλα της σπιτονοικοκυράς της, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της.

Συγγενής της γυναίκας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega και είπε μεταξύ άλλων: «Είχε πάει από την αρχή το μυαλό μας ότι μπορεί να μην ήταν τυχαίος ο θάνατός της. Όταν βγήκε στην τηλεόραση ότι το σπίτι που νοίκιαζε (σ.σ. το ζευγάρι) ήταν της θείας μου, κάπως πήγε το μυαλό μας».

Η ίδια σημείωσε ότι η πλευρά της σπιτονοικοκυράς θα κινηθεί νομικά. «Παρακολουθώ να δω τι θα γίνει και θα καλέσω τον δικηγόρο για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες».

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει και για την φήμη ότι η ηλικιωμένη αποτεφρώθηκε. Με δήλωσή του, υπάλληλος του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία της γυναίκας, είπε: «Ο τάφος είναι στο Α’ νεκροταφείο της Πάτρας. Εάν έχει ταφεί η γυναίκα αποδεικνύεται από τις ληξιαρχικές πράξεις. Ο τάφος έχει πληρωθεί για τρία χρόνια από τον Μάνο Δασκαλάκη και έχει υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι μετά την τριετία θα παραλάβει τα οστά της θανούσης».

«Ο τάφος επάνω έχει μια φωτογραφία ενός άνδρα. Αν είναι δυνατόν να έχουν βάλει σε έναν τάφο δημοτικού νεκροταφείου το όνομα ενός ανθρώπου και να είναι κάποιος άλλος μέσα. Όταν εδώ οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι έχει γίνει ταφή, πώς είναι δυνατόν να μιλάνε κάποιοι για αποτέφρωση;».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Αντώνης Αλακιώτης, πρόεδρος Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας.
«Αναγκαίο έγγραφο που απαιτείται για την έκδοση ληξιαρχικής πράξης για αποτέφρωση, είναι πιστοποιητικό ιατροδικαστή ότι εκ της νεκροψίας δεν προέκυψαν στοιχεία τα οποία θα απαιτήσουν περαιτέρω διερεύνηση των αιτιών θανάτου. Από τα δημοσιεύματα σχετικά με τον θάνατο της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, αναφέρεται ότι ενδεχόμενα η αποτέφρωση να αποσβούσε τα εγκληματικά στοιχεία. Αυτό είναι ψευδές».

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες μεταδόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Open μια πληροφορία που θέλει τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, να έχει πουλήσει ως πληρεξούσιος, ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς του, η οποία πέθανε και εκείνη κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Πάτρα: «Θρίλερ» με τη σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου - Για έγκλημα μιλά ο Ρουγκάλας

Το πρωί του Σαββάτου, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας αναφέρθηκε στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Υπάρχουν πολλά θολά σημεία που θα πρέπει να διερευνηθούν, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για εμπλοκή του ζευγαριού», ανέφερε.

Το μνήμα στο οποίο φέρεται να έχει ταφεί έχει ενοικιαστεί για 3 έτη και το έχει πληρώσει ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τον Ρουγκάλα. Εκεί, πάνω σε σταυρό, είναι γραμμένα τα εξής: «Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου, ετών 69, 13 – 9 – 2020», που αντιστοιχούν στο όνομα της σπιτονοικοκυράς, την ηλικία και την ημερομηνία θανάτου της. Ωστόσο, στο μνήμα υπάρχει η φωτογραφία ενός αγνώστου άνδρα.

Ο ίδιος επισήμανε ότι δεν υπάρχει πουθενά το πιστοποιητικό θανάτου για την άδεια ταφής που έχει εκδοθεί από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, λέγοντας πως σε αυτό αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο γυναικολογικός καρκίνος, υποστηρίζοντας όμως ότι η γυναίκα ήταν σε καροτσάκι, είχε προβλήματα κινητικότητας, αλλά όχι καρκίνο. Δεν υπάρχει νοσηλεία, ούτε θεραπευτική αγωγή σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας είπε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά πως η σπιτονοικοκυρά είχε καρκίνο και μάλιστα πέθανε λόγω αυτού.

«Δεν έπαιρνε ούτε ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Θρίλερ» με τη σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου - Για έγκλημα μιλά ο Ρουγκάλας

Σχετικές ειδήσεις