ΕΛΛΑΔΑ

Με μηνύσεις απειλεί η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Επίθεση» σε Ευαγγελάτο – Λαμπρόπουλο

Με μηνύσεις απειλεί η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Επίθεση» σε Ευαγγελάτο – Λαμπρόπουλο
H Ελένη Λεγάτου.
INTIME

Αρνείται κάθε γνωριμία της με την σπιτονοικοκυρά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου – Άναψαν τα αίματα στην εκπομπή του Ευαγγελάτου

Απρόσμενη τροπή έλαβε η συζήτηση του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου και της Ελένης Λεγάτου, μητέρας της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Νωρίτερα στην εκπομπή μίλησε η κ. Χριστίνα, φίλη της οικογένειας, και ανέφερε ότι η μητέρα της 33χρονης ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να νοικιάσει η κόρη της το ισόγειο της σπιτονοικοκυράς.

«Μόνη της μας είχε αναφέρει ότι δούλευε σε μία κυρία, φρόντιζε την κυρία Ευγενία. Της πήγαινε φάρμακα και ότι χρειαζόταν. Όταν παντρεύτηκε το παιδί της, η Ρούλα, μίλαγε με την κυρία Ευγενία και της είπε “εάν θέλει μπορεί να έρθει να με προσέχει και να της γράψω το σπίτι επάνω να μείνουν”. Παντρεύτηκε το παιδί και πήγαν εκεί να μείνουν και φρόντιζε η Ρούλα την ηλικιωμένη. Η μαμά της όμως ήταν η πρώτη που φρόντιζε την κυρία Ευγενία», είπε.

Ακόμη πολλά ερωτηματικά έχουν προκύψει σχετικά με την αναφορά στον Δήμο Πατρών περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας, με πολλούς να υποθέτουν πως η θέση της έπαιξε ρόλο συγκάλυψης της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρει πως η καταγγελία έγινε από κάποιο γείτονα ή τυχαίο πρόσωπο για εκδικητικούς λόγους, ενώ ουσιαστικά την καταγγελία την είχε κάνει πρόσωπο που γνώριζε την οικογένεια και καταστάσεις.

«Είχε σημάδια από ξυλοδαρμούς και με μία στοιχειώδη έρευνα από κοινωνικό λειτουργό θα έδειχνε ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης. Είχαν χαρακτηριστικά: “Λίγο εάν σήκωναν την μπλούζα του κοριτσιού θα το καταλάβαιναν αμέσως”», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News, τονίζοντας πως ποτέ δεν έγινε έρευνα.

Η κ. Χριστίνα ανέφερε μάλιστα πως δέχεται απειλές για εκείνη και την οικογένειά της από την οικογένεια Πισπιρίγκου.

«Είχε το θράσος και πήρε τηλέφωνο. Άρχισε να μας βρίζει. όλες αυτές τις ημέρες ζούμε μία κατάσταση… Όταν παίρνουν και απειλούν δεν είναι εύκολο. Απείλησε τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τον ανιψιό μου», είπε.

ίλη της οικογένειας, μίλησε στο Live News και ανέφερε ότι η μητέρα της 33χρονης ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η μητέρα της 33χρονης κατηγορουμένης με την εκπομπή Live News σε έντονο ύφος διέψευσε την είδηση, και όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος ζήτησε από τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο να συμμετέχει στην συζήτησε, η Ελένη Λεγάτου ανέβασε την ένταση λέγοντας ότι δεν θέλει να δεχτεί καμία ερώτηση από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

Στη συνέχεια η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της κα. Χριστίνας.

Διαβάστε επίσης:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει λίγο πριν τον Κορυδαλλό: Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι πρώτες ώρες στον Κορυδαλλό – Κλαίει και φωνάζει – Το ειδικό σχέδιο των φυλακών