ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Νέα στοιχεία - Συγγενής της Ρούλας ερευνάται για την κεταμίνη

Πάτρα: Νέα στοιχεία - Συγγενής της Ρούλας ερευνάται για την κεταμίνη
Τις επόμενες ώρες, το συγκεκριμένο άτομο δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει
Intime News

Ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου που ανήκει στον χώρο των τοξικομανών εξετάζεται από τις Αρχές ως το άτομο που ενδέχεται να τη βοήθησε να βρει την κεταμίνη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με το Star, ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου που ανήκει στον χώρο των τοξικομανών εξετάζεται από τις Αρχές ως το άτομο που ενδέχεται να τη βοήθησε να βρει την κεταμίνη.

Τις επόμενες ώρες, το συγκεκριμένο άτομο δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει για το αν βοήθησε την κατηγορούμενη να βρει τη συγκεκριμένη ουσία. «Συνήθως η κεταμίνη στις πιάτσες των ναρκωτικών βρίσκεται σε σκόνη και σε υγρή μορφή, την οποία χρησιμοποιούν ως υποκατάστατο, όταν έχουν έλλειψη άλλων πιο σκληρών ναρκωτικών. Δεν είναι δύσκολο ένας τοξικομανής να βρει αυτή την ουσία», σχολίασε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Η πρώτη αντίδραση μετά την εντολή για άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας

«Δεν σιτίζεται. Αρνείται να σιτιστεί, δεν πρόκειται για απεργία πείνας αλλά δεν έχει τη διάθεση να φάει. Δεν είναι αντίδραση. Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται, δεν έχει τη διάθεση να το κάνει. Αναφερθήκαμε και πάλι στη συγκεκριμένη δικογραφία και για τον λόγο που βρίσκεται η ίδια στη φυλακή, αναλύουμε τα δεδομένα, συγκεντρώνουμε τεχνικές εκθέσεις ειδικών και η προσπάθειά μας αποβλέπει αποκλειστικά και μόνο στην επιβεβαίωση των ισχυρισμών της κατηγορούμενης», είπε νωρίτερα εξερχόμενος από τις φυλακές Κορυδαλλού ο συνήγορος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της, και από τους συγγενείς της που την επισκέφθηκαν νωρίτερα. Δεν ασχολείται πλέον. Δεν ασχολείται καθόλου» ανέφερε ακόμη, σημειώνοντας ότι από σήμερα έχει τοποθετηθεί τηλεόραση στο κελί της.

Όπως είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η 33χρονη πληροφορήθηκε για την εντολή που έδωσε η ανακρίτρια για άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας προκειμένου να πάρουν οι Αρχές στα χέρια τους το τάμπλετ. «Δεν υπάρχει σχόλιο, θα αναφερθούμε όταν υπάρξουν στοιχεία» απάντησε, ενώ όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει η εντολέας του, ανέφερε: «Θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας και ότι θα δημιουργήσει υπερασπιστικούς ισχυρισμούς αντί για επιβαρυντικά στοιχεία».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Το βίντεο που δημοσίευσε ο Μάνος Δασκαλάκης λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Σχετικές ειδήσεις