ΕΛΛΑΔΑ

Φως στο Τούνελ: Το ανατριχιαστικό teaser της Παρασκευής για την ώρα... μυστήριο που πέθανε το μωρό

Ρούλα Πισπιρίγκου
Τι ακούγεται στον διάλογο της Αγγελικής Νικολούλη με την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου

Αποκαλυπτική αναμένεται να είναι η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ» που θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή (17/4)

Η δημοσιογράφος συνομιλεί τόσο με τον πατέρα των τριών κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη, όσο και με την προφυλακιστέα Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Όπως ακούγεται και από το παρακάτω βίντεο ο διάλογος της Αγγελικής Νικολούλη με την Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά στην ώρα θανάτου του μωρού της οικογενείας. «Πότε πιστεύεις ότι πέθανε το μωρό;» ρωτάει η δημοσιογράφος με την κατηγορουμένη να παντά: «8 με 9 το πρωί».

«Όταν το πήγατε εκεί, λογικά σας είπαν οι γιατροί. Δεν μπορεί να μην σας είπαν» ρωτάει στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη. «Όχι, η ιατροδικαστής το είπε» εξηγεί η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Τι σας είπε η ιατροδικαστής;» αναρωτήθηκε η Αγγελική Νικολούλη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να απαντά πως: «Είναι μεταξύ εμένα και της ιατροδικαστού».

«Και τι είπε; Ότι μεταξύ 8 και 9 βλέπει;» συνεχίζει η δημοσιογράφος για να πάρει την καταφατική απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Τα τρία σημεία που η αδερφή της Πισπιρίγκου «μπέρδεψε» τα γεγονότα

Πάτρα: Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς - Άγνωστος ο γιατρός που υπέγραψε