ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα - Σούρας: «Η Ρούλα και ο Μάνος ζουν τη διασημότητά τους»

Πάτρα - Σούρας: «Η Ρούλα και ο Μάνος ζουν τη διασημότητά τους»
«Αυτοί οι άνθρωποι ζουν τη διασημότητά τους, χωρίς να ξέρουν ότι είναι ήρωες του κακού», είπε ο ψυχολόγος.
Glomex

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο των τριών παιδιών.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας μίλησε σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας στην τηλεόραση του «MEGA» και στάθηκε στα προφίλ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

«Νομίζω ότι είναι καλά δεμένη αυτή η ιστορία. Το Ανθρωποκτονιών εργάζεται πυρετωδώς, ανακρίνει όσους πρέπει να μιλήσουν, οι ιατροδικαστές κατά τη γνώμη μου έχουν φτάσει σε πορίσματα και θα ανακοινωθούν, οπότε μένει μόνο να ακούσουμε το τελικό πόρισμα. Το δεύτερο θέμα είναι η παγερή ηρεμία και η αποστασιοποίηση των γονιών», τόνισε.

«Είχα κάνει έκκληση στην κ. Πισπιρίγκου να σιωπήσει, πιστεύοντας ότι θα ήταν η καλύτερη λύση και για την ίδια. Στο σύζυγο είπα ότι όταν έχεις τρία παιδιά που πεθαίνουν και δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα, πρέπει να αναρωτηθείς γιατί γίνεται αυτό το πράγμα και να το ψάξεις. Τώρα εμείς μιλάμε επειδή κάποιοι δεν ασχολήθηκαν από πριν. Αυτό που απασχολεί την κοινή γνώμη είναι οι ζωγραφιές και τα λόγια της μικρής Τζωρτζίνας που βρέθηκαν», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Αυτοί οι άνθρωποι ζουν τη διασημότητά τους, χωρίς να ξέρουν ότι είναι ήρωες του κακού. Η παρουσία μου στις τηλεοράσεις έχει αυτό το σκοπό. Να μην τολμήσει κανείς να ζητήσει το ακαταλόγιστο. Αυτή η τακτική πρέπει πλέον να εξαφανιστεί. Θέλω να πιστεύω ότι και αν ζητηθεί δε θα υπάρξει συνάδελφος που να γράψει τέτοια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», απάντησε ο κ. Σούρας.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Η μυστηριώδης φράση στη χαμένη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας - Τι φοβόταν η 9χρονη

Πάτρα: Δεν θα γίνει εκταφή της Ίριδας και της Μαλένας – Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση

Πάτρα: Το «κλειδί» βρίσκεται στην κεταμίνη – Οι δυο ύποπτοι επισκέπτες της Ρούλας Πισπιρίγκου