ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πόρισμα -«φωτιά» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πόρισμα -«φωτιά» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η ανακοπή καρδιάς που υπέστη η 9χρονη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης - Αυτή προκάλεσε και την πολυοργανική ανεπάρκεια. 

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση της Πάτρας.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Mega, το πόρισμα των ιατροδικαστών καταρρίπτει όσα υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη χορήγηση της κεταμίνης. Όπως διευκρίνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το ιατροδικαστικό πόρισμα θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες και από το οποίο θα προκύπτει ότι με βάση βλάβες στο ήπαρ που εντοπίστηκαν στην Τζωρτζίνα, η ανακοπή η οποία υπέστη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης.

«Είχε βλάβες στο ήπαρ και σε ορισμένα άλλα όργανα και στο πόρισμα θα προσδιορίζεται ότι η χορήγηση κεταμίνης της προκάλεσε τις συγκεκριμένες βλάβες», ανέφερε.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι η κεταμίνη μπορεί να δόθηκε στη φάση της ανάνηψης. Χορηγήθηκε νωρίτερα, είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, προκάλεσε τον θάνατό της σε 6 με 7 λεπτά και προκάλεσε την ανακοπή.

Δηλαδή οι γιατροί αναφέρουν ότι από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα και η ανακοπή που υπέστη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης.

Αυτό, πρόσθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ανοίγει και ένα ακόμα παράθυρο, να γίνει τοξικολογική εξέταση και στη Μαλένα, διότι και αυτή είχε παρουσιάσει μεγάλη βλάβη στο ήπαρ, σχεδόν τριπλάσια από εκείνη της Τζωρτζίνας.