ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ο «σκοτωμός» της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη μέσω μηνύματων - Ο άγριος καβγάς

Πάτρα: Ο «σκοτωμός» της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη μέσω μηνύματων - Ο άγριος καβγάς
Οι γονείς των τριών αδικοχαμένων παιδιών.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Πάτρα: Το ζευγάρι 6-7 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας είχε ανταλλάξει «σκληρά» μηνύματα, μέσω κινητού τηλεφώνου.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, το ζευγάρι 6-7 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας είχε ανταλλάξει «σκληρά» μηνύματα, μέσω κινητού τηλεφώνου.

Στα μηνύματα αναφέρονται πως το ζευγάρι θέλει να λύσει τις διαφορές του στο δικαστήριο, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει στον Μάνο Δασκαλάκη πως δεν θα ξαναδεί τη Τζωρτζίνα.

Την ίδια ώρα, οι γιατροί διέψευσαν τον ισχυρισμό της 33χρονης κατηγορούμενης ότι είχε χορηγηθεί κατά λάθος κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης της. Το γεγονός αυτό διαψεύδεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να βγει επίσημα τις επόμενες μέρες, όπου θα καταλήγει στο ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας προήλθε από την χορήγηση της κεταμίνης, με βάση αλλοιώσεις στο ήπαρ.

Κατά τη διάρκεια της ανάνηψης οι γιατροί είχαν μαζί τους ένα κιτ με 5 αμπούλες κεταμίνης, το οποίο παρέμεινε κλειστό. Η περίεργη κλήση της Ρούλας στο ΕΚΑΒ μια μέρα πριν πεθάνει η Ίριδα.

Την ίδια στιγμή συγκλονίζουν οι πληροφορίες που αφορούν τον θάνατο της Ίριδας αλλά και τις αναζητήσεις, καθώς και τις κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της κόρης της.

Η περίεργη κλήση στο ΕΚΑΒ όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, έγινε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου μια μόλις μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας, στις 20/3/2021, η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλεί το 166, ωστόσο η κλήση διαρκεί μόλις 11 δευτερόλεπτα και η 33χρονη το κλείνει χωρίς να μιλήσει σε κανέναν.

Ακόμα, στις 20/3/2021 κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο για «πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης».

Μετά τον θάνατο της Ίριδας, στις 15/4/2021 μπαίνει σε ιστοσελίδα με θέμα «εγκυμοσύνη 1ο τρίμηνο» και στις 23/4/2021 αναζητεί το χάπι της άμβλωσης, ενώ την ίδια μέρα αναζητεί το θέμα «η εμπειρία μου από τα χάπια άμβλωσης μετά από παλίνδρομη κύηση».

Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Λίγα λεπτά μετά τις αποκαλύψεις, η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου έσπευσε να δώσει τις δικές της απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η πλευρά της 33χρονης μητέρας το βράδυ της 19ης Μαρτίου του 2021 – δύο μέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας – η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πολύ μεγάλο τσακωμό με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Το Σάββατο το πρωί, μια μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχε ζητήσει από την αδερφή της και τη μητέρα της να πάει στο σπίτι της να την βοηθήσει να μαζέψουν τα πράγματα του εν διαστάσει συζύγου της.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το μεσημέρι η μητέρα της έπαθε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και αυτός είναι ο λόγος που η Ρούλα πήρε το 166 για να δει ποιο νοσοκομείο εφημερεύει.

Πάτρα: Τι απαντά η κοινωνική λειτουργός που επισκέφθηκε την οικογένεια

Νες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με την κοινωνική λειτουργό που είχε επισκεφτεί την οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, μετά την καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η κοινωνική λειτουργός περιγράφει μεταξύ άλλων πως «η οικογένεια ζει σε ένα σπίτι τεσσάρων δωματίων, σε υγιεινό περιβάλλον».

«Οι γονείς είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και πρόκειται να παντρευτούν. Το ζευγάρι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και τις αποδίδει σε κακόβουλη καταγγελία μιας παλιάς σχέσης που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης», αναφέρει.

Δημοσιογράφος του MEGA επικοινώνησε με την κοινωνική λειτουργό η οποία σημείωσε:

«Δε θυμάμαι την οικογένεια, δεν βρέθηκε κάτι το μεμπτό εκείνη την χρονική στιγμή. Εάν η οικογένεια απέκτησε προβλήματα στο μέλλον, δεν μπορώ να γίνω μελλοντολόγος (…) Έκανα τη δουλειά μου, δεν έχω να ψάξω κάτι περισσότερο. Προφανώς δεν είδα κάτι άσχημο, κάτι να με προβληματίσει ως επαγγελματία».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Τι απαντά η κοινωνική λειτουργός που επισκέφθηκε την οικογένεια - «Δεν με προβλημάτισε κάτι»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επισκεπτήριο στις φυλακές από τη μητέρα και την αδερφή της

Πάτρα: Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα είχε ενημερώσει την Εισαγγελία για εγκληματική ενέργεια

Οι ανησυχίες της Ρούλας Πισπιρίγκου για «γονιδιακό» πρόβλημα - Τα κοινά στοιχεία Τζωρτζίνας, Μαλένας

Σχετικές ειδήσεις