ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: H Πισπιρίγκου πήρε... φόρα με τα εξώδικα – Μετά τον Μάνο Δασκαλάκη έστειλε και σε ΜΜΕ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου
Intimenews

Νέο εξώδικο από την Πισπιρίγκου, αυτή τη φορά στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Εξώδικο στην τοπική εφημερίδα «Πελοπόννησος» έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά από αυτό που έστειλε στον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Μιλώντας στο MEGA, ο Γιώργος Αναστασόπουλος αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλε η 33χρονη κατηγορούμενη στην εφημερίδα.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η πλευρά της κατηγορουμένης ισχυρίζεται μέσω του εξωδίκου πως η εφημερίδα έχει προβεί σε διασπορά ψευδών ειδήσεων τον τελευταίο μήνα και ζητά την αποφυγή τέτοιων ενεργειών στο μέλλον.

Ο δημοσιογράφος επισήμανε πως η εφημερίδα δεν ευθύνεται για τη διασπορά όλων των πληροφοριών που αναφέρονται στο εξώδικο.

Πάτρα: Ιατροδικαστής «καίει» την Πισπιρίγκου για το οξυγόνο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο και αφορούν στην πολυσυζητημένη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA η Ελπίδα Σπανουδάκη, ιατροδικαστής, αναφέρθηκε στο σωληνάκι του οξυγόνου που αφαιρέθηκε από την 9χρονη.

«Για να έχουν χορηγήσει οξυγόνο πάει να πει ότι ήθελαν να το κάνουν να νιώσει καλύτερα στην αναπνευστική του λειτουργία. Δεν βγαίνει εύκολα από κάποιον που δεν γνωρίζει, ούτε με απότομη κίνηση του κεφαλαίου. Προφανώς για να μην ανευρεθεί από τους γιατρούς αφαιρέθηκε από τρίτο άτομο», είπε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, όταν οι γιατροί μπήκαν στο δωμάτιο, η 9χρονη ήταν ήδη νεκρή.

«Οι γιατροί λένε ότι ήταν άσφυγμο οπότε καταλαβαίνουμε ότι έχει μπει σε ανακοπή και πρακτικά θεωρείται νεκρό. Πάνω σε αυτό καταλαβαίνουμε ότι το παιδί έχει οδηγηθεί σε ανακοπή λόγω της δηλητηρίασης της κεταμίνης που είχε προηγηθεί της ανακοπής», ανέφερε.

Όπως λέει η κ. Σπανουδάκη, το γεγονός ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε πριν την ανακοπή, φαίνεται από το ότι βρέθηκε μεταβολίτης της ουσίας στα ούρα της 9χρονης, που σημαίνει ότι κατά τη χορήγησή της θα έπρεπε να είναι ζωντανή.

«Αν ήταν νεκρή δε θα ανευρίσκαμε τον μεταβολίτη της κεταμίνης», είπε και συμπλήρωσε ότι «η χορήγηση κεταμίνης και η αφαίρεση του οξυγόνου, λειτούργησαν συνδυαστικά στον θάνατο του παιδιού».

Το κοινό μυστικό για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει κρατούμενη στον Κορυδαλλό, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Tόσο ο Μάνος Δασκαλάκης, όσο και η Δήμητρα Πισπιρίγκου γνώριζαν κάτι για την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά ποτέ δεν αποκάλυψαν σε κανέναν, όπως φαίνεται από τα μηνύματα που ήρθαν στην δημοσιότητα. Το ίδιο γνώριζε και η μητέρα της Ελένη.

Ποιο είναι αυτό; Ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χρόνια τώρα δεν «ήταν καλά». Από τα λεγόμενα των πιο στενών της συγγενών, προκύπτει ότι ήταν ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας με εξάρσεις και με συναισθηματικές μεταπτώσεις, χειριστική με αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Αν και όλα αυτά αποδεικνύονται από τα λεγόμενα της μητέρας και της αδερφής της αλλά και του συζύγου της, γιατί κανείς από αυτούς δεν μιλούσε; Γιατί μέχρι να αποκαλυφθούν τα μηνύματα, όλοι μιλούσαν για την Ρούλα με τα καλύτερα λόγια; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό δίνει η ψυχολόγος κ. Κανδαράκη.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Το κοινό μυστικό για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι ήξεραν και δεν τολμούσαν να πούνε;

Ανατροπή για την κεταμίνη «βλέπει» η πλευρά Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου σε Δήμητρα: «Άμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα» έλεγε στην αδερφή της

Δήμητρα Πισπιρίγκου σε Ρούλα: «Θα πάω στον εισαγγελέα και θα σας καταγγείλω» -Τα sms που εξετάζονται

Πάτρα: Γιατρός «φωτογραφίζει» την Πισπιρίγκου - Αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από τη Τζωρτζίνα