ΕΛΛΑΔΑ

Κάρυστος: Θρίλερ με αγνοούμενο ψαροντουφεκά - Συνεχίζονται οι έρευνες από το Λιμενικό

Λιμενικό Σώμα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 41χρονου ψαροντουφεκά
Intime News

Αγνοείται ένας 41χρονος ψαροντουφεκάς ανοικτά της Καρύστου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 41χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Ντόρο, ανοιχτά της Καρύστου στην Εύβοια.

Όπως έγινε γνωστό χθες, παρέα τριών ψαροντουφεκάδων κατευθύνθηκαν ανοιχτά της Καρύστου προς την πλευρά του Αιγαίου για κατάδυση.

Όταν βγήκαν πάλι στην επιφάνεια οι δύο από αυτούς διαπίστωσαν πως ο τρίτος δεν είχε εμφανιστεί και μάλιστα εντόπισαν τη σημαδούρα του να κατευθύνεται ανοιχτά προς τη θάλασσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Καρύστου, Άνδρου, Ραφήνας και Λαυρίου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό αγνοούμενου 41χρονου ημεδαπού υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή ν. Μάνδηλου Ευβοίας-Στενού Καφηρέα.

Σύμφωνα με δήλωση ιδιωτών, ο 41χρονος μετέβη στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας απογευματινές ώρες την 01-06-2022 και έκτοτε αγνοείται.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή τριών (03) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικών σκαφών, ενός ελικοπτέρου Π.Ν., στελεχών Μ.Υ.Α./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτών δυτών, καθώς και περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου».