ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Ψιμόπουλος για ληστεία στη δισκογραφική εταιρεία: Το μόνο που σκέφτηκα είναι πώς θα επιβιώσω

Μάριος Ψιμόπουλος για ληστεία στη δισκογραφική εταιρεία: Το μόνο που σκέφτηκα είναι πώς θα επιβιώσω

Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε για τη ληστεία στη δισκογραφική εταιρεία που σημειώθηκε στη Βούλα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (08/06)

Για τις στιγμές που πέρασε στα χέρια των ληστών οι οποίοι την περασμένη Τετάρτη (08/06) εισέβαλαν στα γραφεία γνωστής δισκογραφικής εταιρείας στη Βούλα μίλησε ο μουσικοσυνθέτης Μάριος Ψιμόπουλος ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που βρισκόταν στο κτήριο εκτός από τον φύλακα την ώρα της ληστείας.

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλά, αυτό μετράει. Το ξεπεράσαμε και προχωράμε. Ήμουν βράδυ, δούλευα και μπήκαν δυο ληστές μέσα στο κτήριο. Τα πρόσωπά τους ήταν καλυμμένα» είπε αρχικά για τους ληστές ο μουσικοσυνθέτης.

Περιγράφοντας τη συμπεριφορά των ληστών απέναντί του ο Μάριος Ψιμόπουλος είπε: «δεν με φιμώσαν. Με έδεσαν στο τέλος για να φύγουν. Μέχρι να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός σου τι γίνεται και αν είναι αλήθεια ή ψέματα, είναι λίγο περίεργο».

Όπως είπε ο μουσικοσυνθέτης η ληστεία «διήρκησε περίπου μισή ώρα. Αυτό που σκέφτηκα ήταν το πως θα επιβιώσω. Δεν απειλήθηκα ουσιαστικά αλλά λεκτικά. Κρατούσαν όχι όπλα αλλά πράγματα που μπορεί να σε βλάψουν. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Προσπαθώ να το βάλω πίσω, σαν μια εμπειρία».

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας «βλέπουν» πίσω από την επίθεση έμπειρους ληστές, οι οποίοι ήξεραν πώς να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη. Γνώριζαν ότι το κτήριο έχει σε πολλά σημεία κάμερες ασφαλείας και πήραν «μέτρα» για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι το ενδεχόμενο να υπήρχε σύνδεσμος-«δούρειος ίππος» που να ενημέρωσε τους ληστές για κενά ασφαλείας στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας αλλά και για το σημείο που ήταν κρυμμένα τα χρηματοκιβώτια.

Σχετικές ειδήσεις