ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ληστεία σε δισκογραφική εταιρεία: «Διαβασμένοι» οι δράστες – Αναζητείται «δούρειος ίππος»

Ληστεία σε δισκογραφική εταιρεία: «Διαβασμένοι» οι δράστες – Αναζητείται «δούρειος ίππος»
Τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί για τη ληστεία στη δισκογραφική εταιρεία
Newsbomb.gr

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί για τη ληστεία στη δισκογραφική εταιρεία

Στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της ληστείας που πραγματοποιήθηκε σε δισκογραφική εταιρεία το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Βούλας αναζητούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, είναι το ενδεχόμενο να υπήρχε σύνδεσμος-«δούρειος ίππος» που να ενημέρωσε τους ληστές για κενά ασφαλείας στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας αλλά και για το σημείο που ήταν κρυμμένα τα χρηματοκιβώτια.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί είναι ότι οι δύο ληστές «χτύπησαν» στοχευμένα ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα το τι ακριβώς αναζητούσαν και τι περιείχε το χρηματοκιβώτιο που απέσπασαν.

Η πρώτη αυτοψία των αστυνομικών τους οδήγησε στην εκτίμηση ότι οι ληστές ήταν καλά πληροφορημένοι, απέφυγαν να κάνουν λάθη και φρόντισαν να μην καταγραφούν από κάμερες που υπήρχαν στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας στη Βούλα.

Ληστεία σε δισκογραφική στη Βούλα: Αυτός είναι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης που τραυματίστηκε

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών έζησε ο Μάριος Ψιμόπουλος στα γραφεία γνωστής δισκογραφικής εταιρίας στη Βούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες τον ακινητοποίησαν με τη βία, τον απείλησαν με κατσαβίδι και τον έδεσαν σε καρέκλα. Ο 45χρονος συνθέτης (εξωτερικός συνεργάτης της δισκογραφικής εταιρίας) βρισκόταν στο χώρο, διότι έγραφε μουσική.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι ληστές φορούσαν χειρουργικές μάσκες. Εισέβαλαν στο χώρο από ανασφάλιστο παράθυρο και στη συνέχεια ακινητοποίησαν με κατσαβίδι τον συνθέτη για να ψάξουν τους χώρους.

Σχετικές ειδήσεις