ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: «Θέλω δικαίωση, να μπει ισόβια» λέει η σύζυγος του 22χρονου για τον δράστη

Ρέθυμνο: «Θέλω δικαίωση, να μπει ισόβια» λέει η σύζυγος του 22χρονου για τον δράστη
Η σύζυγος του 22χρονου που έπεσε θύμα δολοφονίας στον Μυλοπόταμο του Ρεθύμνου ζητάει δικαίωση
Facebook

Η σύζυγος του 22χρονου που έπεσε θύμα δολοφονίας στον Μυλοπόταμο του Ρεθύμνου ζητάει δικαίωση

Βυθισμένη στο πένθος είναι η οικογένεια του 22χρονου Κωστή ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά 44χρονου συγχωριανού του στον Μυλοπόταμο του Ρεθύμνου με τον δράστη να έχει προφυλακιστεί μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ενώπιον του ανακριτή.

Η σύζυγος του αδικοχαμένου 22χρονου μίλησε στο STAR κρατώντας στα χέρια της το νεογέννητο παιδί τους το οποίο ήρθε στη ζωή λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του πατέρα του έχοντας πάρει πλέον το όνομά του όπως επιβάλουν τα έθιμα της Κρήτης.

«Δεν τον άφησαν να χαρεί το παιδί του... Ήταν τόσο χαρούμενος που είχε αυτό το παιδί. Θέλω πίσω τον άντρα μου. Τι θα πω στο παιδί μου αργότερα; Θέλω δικαίωση, να μπει ισόβια» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του 22χρονου μιλώντας στο STAR.

Την ίδια ώρα με μια νέα ανάρτησή της, την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες και βίντεο του θύματος και του παιδιού του, η σύζυγος του 22χρονου αποκάλυψε μια «διαίσθηση» που είχε ο Κωστής λίγο πριν το φονικό.

«Προχτές το είχε διαίσθηση και το δεύτερο Κωστάκη μου έλεγε είναι, είμαστε δύο Κωστάκια και αν πάθω πράμα θα έχω το γιο μου να με αντικαταστήσει» γράφει η 22χρονη προσθέτοντας στη συνέχεια σε σπαρακτικούς τόνους: «Τι θα πω στο γιό μας καμάρι μου τι θα το πω σε σκότωσε ο φονιάς τι θα το πω πως θα το παρηγορήσω τι θα του πω τώρα που σε ψάχνει γύρω γύρω και δεν σε βλέπει πουθενά.. δώσε μου ένα σημάδι ψυχή μου πως είσαι δίπλα μας να παρηγορηθώ λίγο»

«Τι θα του πω όταν μεγαλώσει; Πού είναι ο πατέρας του; Τι θα του πω, ότι τον σκότωσε ένας από το χωριό; Άμα μεγαλώσει και πάρει την τρέλα του πατέρα του και πάει και τους “καθαρίσει” όλους, το παιδί θα φταίει; Αυτό θα συνεχίζεται; Θα φοβόμαστε μην κυκλοφορούμε στο Ρέθυμνο;» είπε στο MEGA η σύζυγος του 22χρονου.

«Τι άλλο θέλουν; Ευχαριστήθηκαν τώρα που “πήραν” τον άντρα μου; Τον γυρίζουν πίσω; Αυτός και μέσα στη φυλακή να είναι θα τα χαρεί τα παιδιά του. Εμένα τι θα κάνει;» προσθέτει. Όπως λέει «δεν ξέρουμε για ποιον λόγο έγινε, θέλουμε να βγει ο δράστης και να πει γιατί το έκανε. Δεν τον ήθελαν να είναι ευτυχισμένος. Ήθελαν να είναι μόνος του, έρημος και να τον κάνουν ό,τι θέλουν».

Η ίδια, τέλος, υποστηρίζει ότι «του την είχαν στημένη. Αν δεν το έκαναν την Κυριακή, θα το έκαναν άλλη φορά. Είχαν ξανακάνει απόπειρα. Ο αδερφός του φονιά, πήγε να χτυπήσει εμένα».

Σχετικές ειδήσεις