ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Συνελήφθησαν έξι ακόμα ιερόδουλες με Aids!

Σοκ: Συνελήφθησαν έξι ακόμα ιερόδουλες με Aids!

Με αμείωτο ρυθμό αυξάνει ο αριθμός των ιεροδούλων που είναι φορείς του Aids καθώς συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι στο κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται σε υπαίθριους χώρους.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, προσήχθησαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής 45 εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων 35 αλλοδαπές και 10 Έλληνιδες.

Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα και εξετάστηκαν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Από τον υγειονομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έξι εκδιδόμενες Ελληνίδες είναι HIV οροθετικές (φορείς του AIDS). Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ: 210 52 12 054

Προφυλακιστέες οι 16 ιερόδουλες φορείς του Aids

Προφυλακιστέες κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους, οι 16 ιερόδουλες φορείς του IHV οι οποίες «σκορπούσαν» το θάνατο στις πιάτσες του έρωτα.

Οι συλληφθείσες προσήχθησαν χθες νωρίς το πρωί στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων αντιμετωπίζοντας την κακουργηματικού τύπου κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, τετελεσμένης και σε απόπειρα.