ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θεωρεί ότι έχει ήδη καταδικαστεί» - Τι λέει ο δικηγόρος της για τη νέα κατάθεση

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θεωρεί ότι έχει ήδη καταδικαστεί» - Τι λέει ο δικηγόρος της για τη νέα κατάθεση
Intime News

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανησυχεί πως θα της «φορτώσουν» τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Στο Mega μίλησε ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος σχολίασε το πόρισμα της παιδοψυχολόγου.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν απολαμβάνει καθόλου αυτή τη δημοσιότητα και έκανε λόγο για «δημόσια διαπόμπευση».

Μεταξύ άλλων ο κος Παπαδόπουλος δήλωσε για την εντολέα του πως «το να μην έχει έντονα συναισθήματα αυτό δεν την καθιστά ένοχη».

«Πρόκειται για παιδοψυχολόγο που έλαβε συγκεκριμένη εντολή από την ανακριτική αρχή να εκδόσει έκθεση σχετικά με τέσσερις ζωγραφιές του μικρού παιδιού που βρέθηκαν από τις διωκτικές αρχές στο σπίτι. Μέσα στην παραγγελία που δόθηκε στην παιδοψυχολόγο δεν υπήρχε αίτημα για ψυχογράφημα των γονέων είτε προσέγγιση της προσωπικότητάς τους».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ανήσυχη, διότι νιώθει πως έχει ήδη διεξαχθεί η δίκη της μέσα από τα ΜΜΕ και έχει βγει μάλιστα η απόφαση, πριν καν λάβει την ιδιότητα της κατηγορούμενης στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σχετικά με τις συνεντεύξεις που έδινε η 33χρονη, ο κος Παπαδόπουλος δήλωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε καταλάβει έγκαιρα τις συνέπειες που μπορεί να έχει η δημοσιότητα. Η 33χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γιατί νιώθει πως θα της «φορτώσουν» τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις