ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Άρτα: Νέες αποκαλύψεις - «Ο 29χρονος πήγε να πνίξει τη σύζυγό του πριν λίγο καιρό»

Έγκλημα στην Άρτα: «Ο 29χρονος είχε πάει να πνίξει τη σύζυγό του πριν λίγο καιρό»
«Ο γάμος μας διαλύθηκε γιατί έμπαιναν ανάμεσά μας διαρκώς οι συγγενείς της», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 29χρονος
ΕΡΤ

Έγκλημα στην Άρτα: Την Τετάρτη στον ανακριτή ο 29χρονος - Δηλώσεις του δικηγόρου της 36χρονης για την κακοποιητική συμπεριφορά του

Προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε ο 29χρονος που δολοφόνησε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας και φέρεται να πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του.

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν πυροβόλησε και την γυναίκα του ενώ ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο 29χρονος υποστηρίζει πως βρισκόταν σε βρασμό ψυχής και δεν είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς την σύζυγό του, με την οποία πήραν συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγες ημέρες.

«Πήγα στο σπίτι τους για να δω το παιδί μου. Η πρώην σύζυγός μου δεν με άφηνε να το δω και φώναξε και τον πατέρα της στην αυλή. Αυτός άρχισε να με βρίζει και να με προσβάλει. Μου "γυάλισε" το μάτι, θόλωσα. Αμέσως μετά έφυγα για το βουνό και πέταξα το όπλο σε έναν γκρεμό», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 29χρονος σύμφωνα με τον Alpha.

Σημειώνεται ότι συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου και ενώ προηγουμένως είχε τηλεφωνήσει ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο βρισκόταν στο ορεινό χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας. Μετά το έγκλημα, ο δράστης είχε εξαφανιστεί στην ορεινή περιοχή Αυλάκι στα σύνορα τον Νομών Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας και για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

«Είχε πάει να πνίξει τη σύζυγό του πριν από λίγο καιρό»

Ο δικηγόρος της 36χρονης υποστηρίζει, σε δηλώσεις του στον Alpha, ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και όπως αποκάλυψε, πριν από ένα μήνα ο δράστης της επιτέθηκε και επιχείρησε να την πνίξει, μπροστά στο παιδί τους.

«Στη μικρή επαφή που είχα με τον νυν κατηγορούμενο, μου έδωσε την εντύπωση ενός χειριστικού και δύσκολου ανθρώπου. Προ λίγου χρόνου είχε επιτεθεί στην ίδια εντός της οικίας της και μπροστά στο παιδί είχε περισφίξει τον λαιμό της, το οποίο όμως δεν είχε καταγγείλει ακόμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Λαμπράκης, δικηγόρος της 36χρονης.

«Αυτό ήταν που αποτέλεσε την αιτία που η επικοινωνία του δράστη με το 2χρονο παιδί του θα γινόταν στην οικία της μητέρας παρουσίας της ίδιας και ενός ακόμη ανθρώπου για λόγους ασφαλείας», πρόσθεσε ο κ. Λαμπράκης.

«Είχαμε θέματα μεταξύ μας. Ο γάμος μας διαλύθηκε γιατί έμπαιναν ανάμεσά μας διαρκώς οι συγγενείς της. Μετά το διαζύγιο με έβριζαν, δεν μου επέτρεπαν να βλέπω καθόλου το παιδί και το έστρεφαν εναντίον μου», φέρεται να ισχυρίστηκε από την πλευρά του ο 29χρονος.

Σχετικές ειδήσεις