ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Άρτα: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Έγκλημα στην Άρτα: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 13/8 ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας και πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του.

Συνελήφθη πριν από λίγο ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας και πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαφανιστεί στην ορεινή περιοχή αυλάκι στα σύνορα τον Νομών Άρτας με Αιτωλοακαρνανίας για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο του 29χρονου είχε εντοπιστεί στα σύνορα Άρτας - Αιτωλοακαρνανίας, αμέσως μετά τη δολοφονία του πεθερού του στο Αστροχώρι.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος ζούσε στο χωριό Μεσόπυργος της Άρτας, ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο άνδρας το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο πατρικό της πρώην συζύγου του καθώς λίγες μέρες πριν είχαν εκδοθεί συναινετικό διαζύγιο. Ζήτησε να πάρει το δίχρονο παιδί τους. Ακολούθησε έντονη συζήτηση με την 36χρονη. Πάνω στον καβγά έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον της αλλά αστόχησε.

Η μητέρα πήρε το δίχρονο παιδί και εισήλθαν μέσα στο σπίτι. Τότε ο άνδρας πυροβόλησε τέσσερις φορές τον ηλικιωμένο πατέρα της ο οποίος θέλησε να προστατεύσει την κόρη του και το εγγόνι του.

Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο και κινήθηκε προς την ορεινή περιοχή. Αστυνομικές δυνάμεις εξακολουθούσαν να τον αναζητούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου που τελικά συνελήφθη.