ΕΛΛΑΔΑ

Η απολογία του πρώην παίκτη ριάλιτι: Τα κλάματα, οι δικαιολογίες και τα κινητά του τηλέφωνα

Η απολογία του πρώην παίκτη ριάλιτι: Τα κλάματα, οι δικαιολογίες και τα κινητά του τηλέφωνα

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται ο πρώην παίκτης reality που εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου έχουντας στο όχημα του ναρκωτικά και 1,5 εκατομμύρια ευρώ΄.

Στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού νοσηλεύεται ο 34χρονος πρώην παίκτης reality, ο οποίος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, ερωτηματικά, τα οποία δεν έχουν απαντηθεί, προκαλεί το υπέρογκο ποσό που βρέθηκε σε χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 ευρώ στο αυτοκίνητο του 34χρονου.

«Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων προέρχονται από αγοραπωλησίες ακινήτων της οικογένειάς μου. Άλλο ένα μέρος των χρημάτων ήταν από Escorting ανδρών με το οποίο απασχολούμαι τα τελευταία δέκα χρόνια και είναι τα χρήματα από τα οποία ζούσα», φέρεται να είπε ο 34χρονος κατά την απολογία του.

Οι Αρχές έχουν ανοίξει τα κινητά τηλέφωνα και ξεψαχνίζουν τις επικοινωνίες του 34χρονου προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιους συνομιλούσε καθώς ο ίδιος όταν παραδόθηκε στον ειδικό φρουρό στο Εφετείο φέρεται να του είπε «μην ψάξετε όλα μου τα τηλέφωνα»

Μάλιστα αρκετές φορές ο 34χρονος ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της απολογίας του. Όπως είπε, τα τελευταία χρόνια «τον έχει πάρει η κάτω βόλτα» και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν ήδη μπει τα τρία τηλέφωνα του 34χρονου, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασύνδεση με κάποιο κύκλωμα ναρκωτικών.

Το χρονικό της εισβολής στο Εφετείο Αθηνών

«Έχω στο αυτοκίνητο ναρκωτικά και εκρηκτικά» φώναζε ο κατηγορούμενος, ο οποίος στη συνέχεια κινήθηκε προς τον αστυνομικό φρουρό και παραδόθηκε.

«Μιλάμε για πρωτόγνωρη υπόθεση, μπορείτε να καταλάβετε την ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου αυτού», δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έφτασαν οι άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών υλών. Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν τα χρήματα, που είχε στο αυτοκίνητο ο κατηγορούμενος.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν το υπέρογκο ποσό στο πάτωμα για να καταφέρουν να βγάλουν τη φωτογραφία με τα χρήματα.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 33χρονου διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο, που οδηγούσε, ανήκει στην πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του.

«Δικαιολογείται το 1,5 εκατομμύριο ευρώ», λέει ο δικηγόρος του

Οι άνδρες της ασφάλειας, εκτός από τα χρήματα, βρήκαν στην κατοχή του άνδρα και ποσότητες ναρκωτικών:

- 275 γραμμ. Κοκαΐνη
- 495 γραμμ.κατεργασμένη κάναβη
- 37,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη
- 131 χάπια ecstasy

Παράλληλα, βρήκαν ένα πιστόλι κρότου, 267 φυσίγγια και ένα χρηματοκιβώτιο. Αυτό που ερευνούν τώρα οι αρχές είναι η προέλευση των χρημάτων κι αν προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών.

«Τα χρήματα θα δικαιολογηθούν απολύτως, δεν σχετίζονται με ναρκωτικά. Είναι αποταμιεύσεις και οικογενειακά χρήματα», είπε ο δικηγόρος του.

Η δήλωση μετανοίας

Την Δευτέρα (15/08) τον επισκέφτηκε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, όπου και είχε προγραμματισμένη συνάντηση μαζί του, καθώς την Τρίτη (16/08) θα περάσει από τον Ανακριτή.

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος του η συνάντηση μαζί του ήταν λίγο δύσκολη, αφού ο ίδιος είναι αρκετά ταραγμένος και ταλαιπωρημένος μετά από όλο αυτό που έχει συμβεί. Μάλιστα σε ερώτημα μας για το εάν ο εντολέας του θέλει να πει κάτι, ο ίδιος μετέφερε την απάντησή του 33χρονου αποκλειστικά στο GRTimes.gr.

«Έχω μετανιώσει για όλα, ζητώ συγνώμη από όλους».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη πρωινές ώρες της 13-8-2022, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος κινούμενος με αυτοκίνητο, εισήλθε εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του εφετείου Αθηνών και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 1.513.555 ευρώ
  • 336 δολαρίων Η.Π.Α.,
  • 275 γραμμ. κοκαΐνη,
  • 495,5 γραμμ. κατεργασμένης
  • 0,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 37,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
  • 131 δισκία ecstasy ,
  • 3 φαρμακευτικά δισκία,
  • αυτοκίνητο,
  • πιστόλι κρότου,
  • 267 φυσίγγια κρότου,
  • χρηματοκιβώτιο
  • 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
  • 4 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο οποίος μίλησε στο GRTimes.gr, αυτό που αναμένει τώρα ο 33χρονος είναι να δώσει τις εξηγήσεις του στον Ανακριτή.

«Θα προσκομιστούν όλες οι αποδείξεις που θα επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό της υπεράσπισης σχετικά με την νομιμότητα των χρημάτων», καταλήγει ο κ. Παπαϊωαννίδης.